Beursdagboek Trader Guy 25 januari 2017, 08:36

...

Wall Street valt toppen aan

25 januari 2017, 08:36 | Trader Guy | leestijd: 8 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­tup­date:
De markt had er zin in gis­teren, vooral Wall Street wist zich goed te her­pakken om via enkele indices nieuwe top­pen ofwel nieuwe hoog­ste standen ooit neer te zetten. De Dow Jones bleef wel nog wat achter door dat die 20.000 hin­der­nis vooral psy­chol­o­gisch moeil­ijk te nemen bli­jft maar hou je vast als we erdoor ger­ak­en. Dat zou snel kun­nen als de rest doortrekt naar omhoog, dan zou de Dow Jones wel eens snel naar de 20.500 pun­ten kun­nen en dan zijn we wat mij betre­ft hele­maal los aan het komen. De markt ger­aakt dan uitein­delijk uit die verve­lende range van amper 1 – 1,5% waar we nu toch al een aan­tal weken tussen bli­jven hangen. We moeten er nog niet vanu­it gaan dat het nu vanzelf zal gaan maar de opzet is wat mij betre­ft goed en redelijk betrouwbaar. 

Of Europa mee kan valt nog te bezien, de patro­nen bij de AEX en de DAX zijn net als die op de meeste Wall Street indices goed om door te breken maar het moet wel nog gebeuren uit­er­aard. Als de markt wat meew­erkt de komende dagen kun­nen we ons gaan richt­en op gevoelig hogere koersen wat mij betreft.

Uit­er­aard zullen er nogal wat bedri­jven met cijfers voor­bij komen van­daag en de rest van de week maar aan wat we zien vallen de meeste cijfers mee tot nog toe. Don­derda­gavond nabeurs kri­j­gen we wel voor de Nas­daq (tech­nolo­gie) een zwaartepunt met zow­el Microsoft, Intel en Alpha­bet (Google) die met cijfers komen. Het is nu de rest van de week vooral rustig bli­jven en de markt zijn werk lat­en doen. Zelf heb ik al voor wat Long posi­ties gekozen dicht bij de onderkant van de range op ver­schil­lende indices.

Trad­ing sig­nalen en 2 sig­naal dien­sten uitgelicht:

1- Sys­teem Trad­ing nodig min­i­maal €1500:
Voor onze leden hebben we bij Sys­teem Trad­ing (AEX) het jaar 2016 heel mooi kun­nen afs­luiten, het was een moeil­ijk beurs­jaar met alle ups en downs maar door goed mon­ey man­age­ment en het uit­zoeken van de beste momenten scoren we op alle vlakken. In de maand decem­ber hebben we via Sys­teem Trad­ing een posi­tief resul­taat kun­nen halen van 775,- (52%), in 2016 hebben we met €1.500 een totale bru­to winst kun­nen behalen van9.156 voor onze leden . Lees in ieder geval de reviews op onze site via deze link …

2- Alles of Niets nodig min­i­maal €2000:
Met onze Alles of Niets aan­bevel­ings­di­enst hebben we decem­ber af kun­nen ron­den met een winst van 1.319,- (66%). Alles of Niets scoort in 2016 zelfs 10 plus­maan­den op 12, de maan­den waar we wat ver­loren vie­len dan ook nog mee door goed Mon­ey Man­age­ment (stops op tijd nemen). Over heel 2016 hebben we met2.000 een totale bru­to winst kun­nen behalen van11.543 voor onze leden. Onze sys­te­men zor­gen er dus voor dat de ver­liezen alti­jd mee­vallen. Lees in ieder geval de reviews op onze site via deze link …

Lid wor­den van Sys­teem Trad­ing of Alles of Niets? En alles mee­doen in 2017? Er loopt voor nieuwe leden nu een nieuwe aan­bied­ing tot 1 APRIL vanaf €39 Om u in te schri­jven ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Trad­ing Coach­ing:
Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet (ervar­ing) en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Via leden­mails (trad­ing updates) bli­jft iedereen op de hoogte waarom we voorzichtig te werk gaan, ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets Trad­ing waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren op ons leden­fo­rum. Bij ons lat­en we ook de leden zelf aan het woord, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee wilt doen, dat kan via de link hieronder …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​#​r​e​views

Tech­nis­che analyse:

Wall Street:
Een sterke sessie dins­dag op Wall Street met nieuwe All Time Highs bij de Nas­daq en de S&P 500, de Dow Jones bli­jft nog iets achter maar de opzet is daar ook groot dat de 20.000 pun­ten ein­delijk kan wor­den aangevallen en achter kan wor­den gelat­en. Het zal een ver­loss­ing zijn als dat een feit wordt, dan voorzie ik snel een grotere sti­jging erboven waar­door de 20.250 en de 20.500 pun­ten snel kun­nen wor­den behaald. Zoi­ets lijkt als op een bal onder water houden en dat u die dan plots loslaat, u kunt wel denken wat er dan zal gebeuren. Bij de Dow Jones is die 20.000 pun­ten ook zoi­ets, eens de index erdoor gaat dan komt die los. Het koerspa­troon geeft ook aan dat de kans op een uit­braak heel groot is nu, we kun­nen ons dus opmak­en voor de lang verwachte uit­braak. Toch moeten we alti­jd reken­ing bli­jven houden met het tegengestelde, ste­un nu eerst de 19.800 pun­ten, lat­er de 19.65019.700 pun­ten. Onder de 19.650 pun­ten ziet het er wel min­der fraai uit voor de Dow Jones.

De S&P 500 haalde gis­teren wel de top en wist daar zelfs even boven te kijken om een nieuwe All Time High te mak­en en ook op een nieuwe All Time High af te sluiten. Weer­stand nu de 2300 pun­ten met lat­er de 2330 pun­ten als doel, op zich moeten deze doe­len snel haal­baar zijn als Wall Street doorzet naar omhoog. Ste­un bij de S&P 500 nu eerst de 2270 met daaron­der de 2260 en de 2250 pun­ten. Pas onder de 2250 pun­ten kan de index in de prob­le­men komen maar we staan daar nog een eind boven na het slot van dinsdag.

De Nas­daq bli­jft sterk en zet zijn reeks nieuwe top­pen door, gis­teren opnieuw een record­slot op zow­el de Nas­daq als de Nas­daq 100.

Europa:
De AEX bli­jft boven de ste­un 480 – 481 pun­ten, de onderkant van de range 480 – 488 pun­ten. De kans is nu groot dat de index opnieuw koers zet naar de bovenkant waar de 488 pun­ten wacht. Dan wordt het opnieuw span­nend, gaan we door of bli­jven we bin­nen de bek­ende range waar we nu al weken in zit­ten. Gezien het patroon op de grafiek dat toch bull­ish bli­jft moeten we reken­ing houden met een uit­braak naar boven toe, dan wor­den de 490 en de 492 pun­ten de vol­gende doe­len op korte ter­mi­jn. Lat­er zien we zelfs de 495 en de 498 pun­ten als richt­punt waar­door de AEX dicht bij de 500 pun­ten kan komen. We moeten dan wel Wall Street meekri­j­gen, daar staan we al rond de top­pen na de mooie sessie van gisteren.

De DAX doet het ook pri­ma, van­mor­gen lijkt de index boven de 11.600 pun­ten te ger­ak­en en als de index boven de 11.70011.750 pun­ten ger­aakt ligt daar de weg open richt­ing de 12.000 pun­ten. Bij de DAX zit­ten we net als de AEX ook bin­nen een kleine range met ste­un rond de 11.475 pun­ten en weer­stand rond de 11.700 pun­ten. De opzet voor een uit­braak is hier via het koerspa­troon op de grafiek ook aan­wezig, de kans op een uit­braak bli­jft dus groot.

Zo werk ik voor onze leden, u kunt ook mee­doen door lid te wor­den. Er loopt een aan­bied­ing tot 1 APRIL nu, inschri­jven kan via de vol­gende link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Euro:
De euro is met een mooie rebound bezig en er kwam al 1,075 dol­lar op de bor­den, eerste doel dus bereikt nu op naar het vol­gende doel en dat wordt nu de 1,09 dol­lar. Daar wacht er opnieuw een zware weer­stand, de kans dat de euro doorstoot tot die 1,09 dol­lar bli­jft wel iets waar we reken­ing mee moeten houden. Op die 1,52 cent zou men kun­nen inspe­len de komende dagen/​weken met sto­ploss onder de 1,06 dol­lar. Ste­un nu eerst de 1,065 dol­lar met daaron­der de 1,055 en de 1,045 dollar.

Brent olie:
De olie bli­jft nu al enkele dagen hangen in het mid­den van de range tussen de 55 – 56 dol­lar, er gebeurde niet zoveel de afgelopen dagen met de olie, mogelijk wacht men de voor­raden weer af die elke woens­dag om 16:30 naar buiten komen. Ste­un nu eerst de 55 dol­lar, lat­er de bek­ende 5353,5 dol­lar als ste­un. Weer­stand bli­jft voor­lop­ig nog de 58 – 59 dol­lar, daar­boven kan de olie snel verder oplopen richt­ing min­i­maal de 60 – 61 dol­lar, lat­er komt de 65 dol­lar in beeld maar zo ver is het nog lang niet.

AEX:

DAX:

S&P 500:

Dow Jones:

Brent olie:

Met vrien­delijke groet,

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.