Beursdagboek Trader Guy 28 januari 2017, 12:56

...

Wall Street blijft bij toppen, AEX nog binnen range

28 januari 2017, 12:56 | Trader Guy | leestijd: 9 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Mark­tup­date:
Om te begin­nen Wall Street dat verdeeld voor de dag kwam vri­jdag, de tech indices lieten wat winst zien ter­wi­jl de Dow Jones en de S&P 500 iets lager de week afs­loten maar het was min­i­maal de dal­ing. Het gaan om nog geen 0,1% lager. Op week­ba­sis dien we dan wel een mooie winst staan bij alle indices, zo wint de Dow Jones 266 pun­ten (1,35%) ter­wi­jl de S&P 500 met 24 pun­ten vooruit ging (1%). De techindices waren de beste over de gehele week bekeken, de Nas­daq won 105 pun­ten (1,9%) ter­wi­jl de Nas­daq 100 met 105 pun­ten winst de week uitkomt (2,1%). De Rus­sel 2000 won 1,4% ter­wi­jl de beste index de Dow Trans­port was met een plus van 220 pun­ten ofwel 2,4% erbij.

Europa bleef wel wat achter, de AEX bleef nage­noeg onveran­derd en moest zelfs met zelfs een klein ver­lies­je van 0,1 pun­ten (-0,02%) de week uit. De CAC 40 ver­loor op week­ba­sis zelfs 11 pun­ten (-0,22%). De Duitse DAX werd een uit­zon­der­ing op de rest, deze index kon de week wel met een mooie plus afs­luiten, de index won 185 pun­ten (1,6%) ten opzichte van de vri­jdag ervoor. Europa wil dus nog niet echt doorzetten als we de DAX afzon­deren waar­door we mogelijk nog een inhaal­slag moeten mak­en. De beurzen bli­jven wel bull­ish hier in Europa, de trend bli­jft over een lan­gere peri­ode bekeken omhoog gericht alleen duurt het hier wat langer nu.

Vri­jdag was het een twi­jfeldag bekeken over het geheel, de Technoglo­gie op Wall Street kon het hoofd makke­lijk boven water houden door de mooie cijfers van Microsoft en Intel maar daar tegen­over stond dat Alpha­bet (Google) wat moest inlev­eren omdat de cijfers wat tegen­vie­len daar. Toch viel het alle­maal wel mee, over het alge­meen bekeken vallen de cijfers gewoon mee tot nog toe waar­door de beurzen de opgaande beweg­ing aan kun­nen houden. Op economisch vlak viel de groei in de VS (GDP) met 1,9% ter­wi­jl men op 2,2% had gerek­end maar dat is buiten de nieuwe plan­nen van Trump om, het zal vooral gaan over wat de komende kwartal­en zullen bren­gen. Als het Trump lukt om meer werk naar de VS te bren­gen zal dat de GDP fors doen oplopen en daar kijkt de beurs nu naar, niet meer naar wat er is geweest.

Vol­gende week staat er ook nog een en ander op het pro­gram­ma want we kri­j­gen voor wat betre­ft de AEX nog cijfers van de 2 zwaargewicht­en Shell en ING (don­derdag). Op Wall Street zal Apple (dins­dag) met cijfers komen. Dan is er woens­da­gavond ook nog de FED met een besluit over de rente en mogelijk met een aan­wi­jz­ing voor een vol­gende ver­hoging ervan. Kor­tom er is genoeg voed­ing om er weer een leuke week van te make, wat de mark­ten gaan doen zullen we dus snel genoeg weten. We houden u elke dag op de hoogte via de site of via de nieuws­brief die we elke week met volop info naar wie zich daar­voor heeft ingeschreven sturen.

Trad­ing sig­nalen en 3 sig­naal dien­sten uitgelicht:

1- Sys­teem Trad­ing nodig min­i­maal €1500:
Voor onze leden hebben we bij Sys­teem Trad­ing (AEX) het jaar 2016 heel mooi kun­nen afs­luiten, het was een moeil­ijk beurs­jaar met alle ups en downs maar door goed mon­ey man­age­ment en het uit­zoeken van de beste momenten scoren we op alle vlakken. In de maand decem­ber hebben we via Sys­teem Trad­ing een posi­tief resul­taat kun­nen halen van 775,- (52%), in 2016 hebben we met €1.500 een totale bru­to winst kun­nen behalen van9.156 voor onze leden . Lees in ieder geval de reviews op onze site via deze link …

2- Alles of Niets nodig min­i­maal €2000:
Met onze Alles of Niets aan­bevel­ings­di­enst hebben we decem­ber af kun­nen ron­den met een winst van 1.319,- (66%). Alles of Niets scoort in 2016 zelfs 10 plus­maan­den op 12, de maan­den waar we wat ver­loren vie­len dan ook nog mee door goed Mon­ey Man­age­ment (stops op tijd nemen). Over heel 2016 hebben we met2.000 een totale bru­to winst kun­nen behalen van11.543 voor onze leden. Onze sys­te­men zor­gen er dus voor dat de ver­liezen alti­jd mee­vallen. Lees in ieder geval de reviews op onze site via deze link …

3- Guy Trad­ing nodig min­i­maal €4000
Bij Guy Trad­ing han­de­len we vooral op de DAX, de Dow Jones, de Euro-dol­lar en de Olie. Waar het kan nemen we ook het Goud erbij. Er staat dit jaar al wat winst en er loopt nog een posi­tie momenteel dus Guy Trad­ing start het nieuwe jaar weer pri­ma met een plus. Vorig jaar werd er een winst behaald van €11.658 en we komen sinds de start nu uit op een winst van €29.602. Een abon­nement dat u er makke­lijk bij kan nemen omdat het divers is en we een mooie keuze hebben tussen ver­schil­lende onderliggende waar­den. Lees in ieder geval de reviews op onze site via deze link …

Lid wor­den van Sys­teem Trad­ing, Guy Trad­ing of Alles of Niets? En alles mee­doen in 2017? Er loopt voor nieuwe leden nu een nieuwe aan­bied­ing tot 1 APRIL vanaf €39 Om u in te schri­jven ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Trad­ing Coach­ing:
Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet (ervar­ing) en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Via leden­mails (trad­ing updates) bli­jft iedereen op de hoogte waarom we voorzichtig te werk gaan, ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets Trad­ing waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren op ons leden­fo­rum. Bij ons lat­en we ook de leden zelf aan het woord, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee wilt doen, dat kan via de link hieronder …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​#​r​e​views

Tech­nis­che analyse:

Wall Street:
Een sterke dag afgelopen woens­dag met een uit­braak bij vri­jwel alle indices en door de weer­stand met nieuwe All Time Highs. Vooral de Dow Jones zette een belan­grijke dag neer door voor het eerst boven de belan­grijke 20.000 pun­ten te breken. De vol­gende hin­dernissen zijn nu de 20.250 en de 20.500 pun­ten die vol­gens mij makke­lijk haal­baar moeten zijn de komende peri­ode. Lat­er bek­ijken we de sit­u­atie wel weer opnieuw. Ste­un wordt nu die 20.000 pun­ten, lat­er de 19.750 en de 19.650 pun­ten. Het ziet er dus pri­ma uit voor de Dow Jones.

De S&P 500 bereikt bij­na de 2300 pun­ten, doel nu eerst de 2330 pun­ten waar we de eerste weer­stand kun­nen verwacht­en. Ste­un wordt nu de 2280 met daaron­der de 2260 en de belan­grijke 2250 pun­ten. Ook hier weinig zor­gen voor een forse terug­val op korte ter­mi­jn, het ziet er alle­maal goed uit en we kun­nen door op kracht nu de uit­braak een feit is. Bij zow­el de S&P 500 en de Dow Jones is goed te zien we dat er uit het con­sol­i­datiepa­troon is gebroken.

De Nas­daq bli­jft sterk en zet zijn reeks nieuwe top­pen (record­standen) gewoon door, gis­teren wederom een record­slot bij zow­el de Nas­daq als de Nas­daq 100. De Dow Jones Trans­port die eerder in de week net als de rest een nieuw record neerzette moet iets inlev­eren vri­jdag maar ook deze index heeft de inten­tie om er meer van te mak­en. Er zit nor­maal gezien bij alle indices op Wall Street meer in de komende week nu de uit­braak een feit is.

Europa:
De AEX kon helaas niet doorzetten omhoog en moest terug tot bin­nen de zone 480 – 488 pun­ten vooral door de forse dal­ing van zwaargewicht Unilever. De con­di­ties bli­jven dezelfde want er is rond de 485 en de 483 wat ste­un nu ter­wi­jl de 488 pun­ten voor de nodi­ge weer­stand bli­jft zor­gen. Boven de 488 ligt de weg nog steeds open richt­ing de 492 – 493 en lat­er tot de 498 – 500 punten.

De DAX doet het wat beter, de mooie plus van afgelopen woens­dag zette de index snel boven de belan­grijke 11.750 pun­ten weer­stand op slot­ba­sis. De DAX ver­laat duidelijk het con­sol­i­datiepa­troon met nieuwe jaar­top­pen en lijkt onder­weg naar de 12.000 pun­ten. Boven die 12.000 pun­ten kan de DAX snel zijn hoog­ste koers ooit opzoeken. Ste­un nu de 11.750 pun­ten, lat­er de 11.650 en de 11.40011.475 punten.

Zo werk ik voor onze leden, u kunt ook mee­doen door lid te wor­den. Er loopt een aan­bied­ing tot 1 APRIL nu, inschri­jven kan via de vol­gende link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Euro:
De euro moet wat inlev­eren nu en kwam terug tot de 1,065 dol­lar waar we ste­un kun­nen verwacht­en, onder de 1,065 dol­lar zien we ste­un rond de 1,055 en de 1,045 dol­lar. Weer­stand bli­jft eerst de 1,075 met daar­boven de 1,09 en de 1,105 dollar.

Brent olie:
De olie bli­jft nu al enkele dagen hangen ron­dom de 55 – 56 dol­lar, er gebeurde niet zoveel de afgelopen dagen met de olie. Ste­un nu eerst de 55 dol­lar, lat­er de bek­ende 5353,5 dol­lar als ste­un. Weer­stand bli­jft voor­lop­ig nog de 58 – 59 dol­lar, daar­boven kan de olie snel verder oplopen richt­ing min­i­maal de 60 – 61 dol­lar, lat­er komt de 65 dol­lar in beeld maar zo ver is het nog lang niet.

AEX:

DAX:

S&P 500:

Dow Jones:

Brent olie:

Met vrien­delijke groet,

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.