Beursdagboek Trader Guy 25 april 2017, 08:49

...

Euforie op beurzen na overwinning van bankier in Frankrijk

25 april 2017, 08:49 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­tup­date:
De over­win­ning van Macron in Frankrijk deden de beurzen deugd, na een peri­ode van twi­jfel en wat onrust kwam gis­teren het ver­lossende naar buiten waar­door de bal die onder water werd gehouden los werd gelat­en. Alle beurzen in Europa lieten min­i­maal 2% winst zien, Wall Street was tevre­den met 1%. Op zich alles posi­tief dus, ook Azië laat mooie plussen zien van­mor­gen na gis­teren al posi­tief te zijn afgesloten.

Wall Street is onder­weg naar de top­pen van dit jaar, de Nas­daq en de Nas­daq 100 zijn er al door sinds gis­teren maar de Dow Jones, de S&P 500 en de Dow Trans­port moeten nog iets meer dan 1% erbij zien te sprokke­len om ook de top­pen aan te vallen. Kan snel gebeuren, Wall Street wacht nu op Trump die als het goed is mor­gen zijn plan­nen over de belastin­gen bek­end zal mak­en. Let erop dat het heel goed kan uit­pakken, maar het kan ook tegen­vallen. Aan de andere kant is een nieuwe tegen­valler voor Trump onaan­vaard­baar voor zow­el hemzelf als voor de mark­ten, Trump kreeg al wat tegensla­gen te ver­w­erken in de 100 dagen dat hij Pres­i­dent is zodat het voor hem en zijn geloofwaardigheid moet lukken om die plan­nen erdoor te kri­j­gen. Zo niet dan voor­spel ik nu al grote prob­le­men door Trump, het is een man die niet kan en wil ver­liezen, als hij telkens ziet dat zijn plan­nen de prul­len­mand in verd­wi­j­nen dan zal hij mogelijk op een onverwacht moment de hand­doek in de ring gooien. Dus die plan­nen MOETEN erdoor ger­ak­en en waarschi­jn­lijk zal dat ook wel lukken.

Dan nog iets, de Slim­ste beleg­ger start vol­gende week weer en ik ben een van de coach­es, de vorige 2 edi­ties heb ik gewon­nen met mijn team #TeamGuy en wil dat weer voor elka­ar kri­j­gen met jul­lie erbij. Schri­jf u dus in en kies voor #TeamGuy via de link http://​www​.slim​ste​be​leg​ger​.nl/​C​o​a​c​h​e​s​/​W​e​l​k​o​m​/​G​u​y​-​B​o​s​c​a​r​t​.aspx

We han­de­len waar het kan via onze dien­sten, ook begelei­den we onze leden waar nodig en com­mu­niceren we met elka­ar waar dat nodig is. U kri­jgt dus sig­nalen, coach­ing en begelei­d­ing als u lid wordt van onze abon­nementen. We bieden u die nu aan via een nieuwe aan­bied­ing die loopt tot 1 JULI voor €39. Zorg dat u erbij bent want we zien nog mooie kansen op alle beurzen, de olie en de euro. Nu inschri­jven en dan staat u van­daag nog op de verzendli­jst en kunt u gebruik mak­en van al onze coaching.

Lid wor­den van Sys­teem Trad­ing, Guy Trad­ing of Alles of Niets? En alles mee­doen in 2017? Er loopt voor nieuwe leden nu een nieuwe aan­bied­ing tot 1 JULI vanaf €39 Om u in te schri­jven ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Trad­ing Coach­ing:
Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet (ervar­ing) en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Via leden­mails (trad­ing updates) bli­jft iedereen op de hoogte waarom we voorzichtig te werk gaan, ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets Trad­ing waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren op ons leden­fo­rum. Bij ons lat­en we ook de leden zelf aan het woord, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee wilt doen, dat kan via de link hieronder …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​#​r​e​views

Tech­nis­che analyse:

Wall Street:
De Dow Jones laat een posi­tieve sessie zien, boven het 50-daags gemid­delde en vooral ook boven de dal­ende weer­stand­sli­jn. Als de index door weet te zetten dan kan de Dow Jones richt­ing de 20.850 en lat­er de 21.000 pun­ten doortrekken. De top wacht nog wat lat­er rond de 21.170 pun­ten maar als de BULL doorzet dan staan we daar sneller dan we denken. Ste­un nu de 20.500 en de 20.400 pun­ten, lat­er de 20.250 en de belan­grijke 20.000 punten.

De S&P 500 wil uit­breken en een aan­val inzetten op de top van dit jaar rond de 2400 pun­ten. Weer­stand eerst nog de 2380 – 2385 pun­ten, lat­er die 2400 (top) met daar­boven de 2425 pun­ten. Ste­un bli­jft uit­er­aard die steeds terugk­erende 2350 pun­ten, wel ziet het er naar uit dat de index uit­breekt en dat we die con­sol­i­datiezone ver­lat­en aan de bovenkant. 

De Nas­daq loopt zoals ik al een tijd­je aangeef verder op richt­ing de 6000 pun­ten, we staan er nog amper onder nu en we kun­nen er van­daag al ger­ak­en. Ste­un nu eerst de 5940 pun­ten, lat­er de 5850 punten.

Europa:
De AEX start meteen opgelucht en ver boven de oude top, de index loopt verder uit richt­ing de 525 pun­ten waar­door we nu mogelijkhe­den zien richt­ing de 528 – 530 pun­ten. Het lijkt alle­maal veel maar op zich valt het nog mee aangezien we op jaar­ba­sis nog niet zoveel zijn opgelopen. Boven de 530 komt zelfs de 538 – 540 pun­ten in beeld, lat­er de 560 – 564 pun­ten als mogelijk doel. Ste­un nu eerst de 521 met daar net onder de 518 en de 515 – 516 punten.

De DAX laat een zeer sterke indruk na met een uit­braak boven de 12.390 top en we zien de index meteen uit­lopen richt­ing de 12.500 pun­ten. Weer­stand nu eerst die 12.500 met lat­er de 12.750 en de 13.000 pun­ten. Ste­un nu de oude top rond de 12.390 pun­ten, als we dan verder zouden zakken dan is er ste­un rond de 12.250 en de 12.150 punten. 

Zo werk ik voor onze leden, u kunt ook mee­doen door lid te wor­den. Er loopt een aan­bied­ing tot 1 JUNI nu, inschri­jven kan via de vol­gende link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Euro-dol­lar:
De euro koerst richt­ing de 1,091,10 dol­lar waar ik weer­stand verwacht, we kun­nen hier een tijd­je bli­jven hangen ofwel dat we niet zo snel veel hoger zullen ger­ak­en. Ste­un nu de 1,08 en de 1,07 dol­lar. Boven de 1,105 dol­lar zou er meer in kun­nen zit­ten maar dan moet de rente in Europa ook doorzetten omhoog ofwel uitbreken.

Brent olie:
De Brent olie probeert zich te her­pakken maar echt weg komen we nog niet van de ste­un­zone 51 – 52 dol­lar. Weer­stand nu eerst de 5353.5 dol­lar met lat­er de 55 en de 56 dol­lar, daar­na vol­gt de top­zone rond de 57,5 dol­lar. Ste­un nu de 51 – 52 dol­lar, onder deze zone slecht nieuws met doe­len rond de 47,5 en zelfs de 45 dollar.

AEX:

DAX:

S&P 500:

Dow Jones:

Nas­daq:

Brent olie:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.