Beursdagboek Polleke 13 april 2010, 09:17

...

AEX: expiratiemagnetisme

13 april 2010, 09:17 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


de AEX opent zwak­jes, maar of we verder verzwakken is nog maar de vraag. Ik geloof er niets van. Maar ik ga er geen geld op zetten. De trak­tie is uit de markt de laat­ste dagen; de wind waait vanu­it alle kan­ten tegelijk­er­ti­jd. Een pun­t­je lager, 2 op, 3 lager, 2 op, 1 op …

Geen touw aan vast te knopen. Vol­gens mij lopen we gedurende het dagre­ces gewoon weer op richt­ing 356358. Maar, ik ga er geen geld opzetten. Het zou logisch zijn omhoog, omdat de trend nog steeds omhoog is. VOOR de expi­ratie zal die niet draaien die trend. Ander­sz­i­jds, kun­nen we van­daag even­goed bli­jven kwakke­len tussen 355 en 353, om bij de resul­tat­en van de vol­gende dagen op te lopen. De markt is over-gekocht, en is toe aan een cor­rec­tie richt­ing 348. Niet zo ver af dus…we kun­nen er even­goed van­daag nog naar­toe.

Van­daag kan ik u niet zeggen wat te kiezen. Hou uw cen­ten goed vast, want plots start er wél Aktie…en dan moet u klaar staan !

Polleke.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.