Beursdagboek Polleke 4 mei 2010, 09:08

...

AEX: kort vervolg herstel

4 mei 2010, 09:08 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


de AEX zoekt naar richt­ing. Op het eerste gezicht is er geen touw vast te knopen aan het ver­loop van de laat­ste sessies. Toch heeft het een eigen log­i­ca !

De bli­jvende sterk­te van de laat­ste weken werd vorige week ver­sto­ord door de kredi­et­perike­len rond Grieken­land. U weet zo goed als ik, dat dit enkel smoezen zijn om iets anders te vertellen. De Markt is aan het verzwakken, de koop­in­ter­esse verzwakt, maar de economis­che cijfers zijn nog veel te goed om een Dal­ing van meer dan enkele pro­cen­ten toe te lat­en.

Voor van­daag en mor­gen verwacht ik 352353 op de bor­den.
De indi­ca­toren zijn aan het verzwakken. Het is elke dag oplet­ten geblazen. EEN ver­keerde trade kan u op een fout been zetten, en dan kan/​durf u niets meer.
Ook u hebt wellicht con­creet advies nodig.

Hoe dan ook, de laat­ste week hebben wij puik doorstaan ! Ik ben uiterst tevre­den over mijn beslissin­gen.

Ook mee­doen ?
U kan zich [hier] opgeven. U kri­jgt een maand gratis ter ken­nis­mak­ing !

Polleke



Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.