Beursdagboek Polleke 7 februari 2011, 09:05

...

AEX: rustige maandag

7 februari 2011, 09:05 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


van­daag een rustige start, met een posi­tieve onder­toon. De onrusten in het Mid­den Oost­en bereiken ook een rust­punt op de spec­u­latieve oliemark­ten. Dit laat­ste kan tegen­wind veroorza­k­en op de AEX. In de ker­ing staan we mooi in even­wicht.


In de ZondagUp­date kijken we naar drie grafieken van de AEX en de SenP die de vol­gende sessies belan­grijke richt­ing kun­nen geven. Markante herken­ningspun­ten uit de geschiede­nis. Het enig­ste wat we bij Polleke nu nog nodig hebben, is geduld. De detail­telling voor de AEX bli­jft mooi binen de lij­nen, wellicht is dat van­daag niet anders. Daar kun­nen we straks wat mee. Uzelf als aktief han­de­laar kan hier­mee tussendoor enkele kleinere Acties doen. De meeste Leden wacht­en op een SMS en eMail gedurende de dag. Lekker achteruit hangen aldus.


Of gewoon mee­doen met de gesprekken op het splin­ternieuwe Pri­vaat Forum Pollekes Trad­ing”. In ons gek­ende vriend­schap­pelijke sfeer dis­cus­siëren we vri­jelijk over extra mogelijkhe­den met de Posi­ties en de Strate­gie. Gedurende de dag kan u meek­ijken wat er omgaat in mijn hoofd. Extra grafiek­jes, draaipun­ten op zeer korte ter­mi­jn …

Het is gewoon leuk.


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.