Beursdagboek Polleke 8 november 2018, 07:46

...

AEX & DAX: VLAG-patroon leidt

8 november 2018, 07:46 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


het vuur­w­erk op Wall­street stond in de ster­ren geschreven. Maar voor Europa wachtte er een verass­ing; de DAX en AEX reageer­den slechts min­i­maal op de con­struc­tieve poli­tieke bevestiging.

Nog maar een een beves­tig­ing dat de Waan van de Dag niet uw focus mag zijn. Nieuws­feit­en komen en gaan, en hebben een te kleine posi­tieve impact op uw beslissin­gen voor beleggingen.

Bij Tech­nisch Polleke con­cen­tr­eren we ons op wat de markt zélf zeg — - nl. de pri­js­reak­tie zelve aldus.

En die was gis­teren duidelijk mid­denin een voor­getek­end patroon, nl. een Stieren-VLAG. Een Stieren­vlag is niet dwin­gend posi­tief, maar het tekent wel waar u lief­st Short gaat (DAX 11800, AEX equiv­a­lent) en waar u lief­st winst neemt en Long gaat (DAX 11500, AEX equivalent).

In de Avond-Video van gis­teren woens­dag werd het VLAG-patroon u duidelijk uit­gelegd.

Naamloos 27019

Dis­claimer. Een vrij gekre­gen tip is voor u als beleg­ger waarde-loos als u niet weet hoe die in elka­ar zit. U kan van­daag aansluiten bij Tech­nisch Polleke.

U kan dagelijks aansluiten bij de VideoBlogs van tech­nisch Polleke door lid te wor­den via de Trader­shop via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html dat kan nu via de voor U een gun­stige kennismaking.

Paul


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.