Beursdagboek Polleke 29 november 2018, 08:23

...

AEX en DAX: tijd om wakker te worden

29 november 2018, 08:23 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


tij­dens de laat­ste twee weken had­den we ons bij Polleke met vlakke pri­jsvorm­ing op slot­ba­sis” vooruit gezet. En dat is aardig scherp geweest met Lei­der DAX die tussen 11200 en 11400 zo met 200 plukkies zich heeft gea­museerd. Tij­dens deze twee weken hebben we opmerke­lijk veel kleine, mooie win­st­trades neergezet.

Maar luie tijd lijkt een einde te nemen als u in de vooraanstaande Finan­ciële Media om de oren wordt ges­la­gen met beren­markt”, crash­dreig­ing”, pend­ing reces­sion”, ver­schrompe­lende mark­ten”, ver­schroeiende rentesti­jgin­gen”, unrav­el­ing debt cycle”.

In de VideoBlog van woens­dag ben ik op dit fenomeen dieper in gegaan. En de herken­ningspun­ten aange­duid waarop u op de AEX en op de DAX kan inspe­len. Het zou de eerste keer in de geschiede­nis zijn dat finan­ciële media een (lan­gere) beren­markt — recessie cor­rect aankondigen.

Voor­beeld voor de DAX (Die Welt, link artikel in bijlage)

DAX a15b2

Wat betekent dat voor uw instap­kansen voor de DAX ?

Er zijn wellicht bij­zon­der veel kansen na de G20 van vol­gende week …

U kan dagelijks aansluiten bij de VideoBlogs van tech­nisch Polleke door lid te wor­den via de Trader­shop via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html dat kan nu via de voor U een gun­stige kennismaking.

Paul

.

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.