Beursdagboek Polleke 7 april 2019, 19:08

...

VIDEO Polleke: Zondag AvondBlog

7 april 2019, 19:08 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (3)

Vanavond zet Polleke de Zondag VideoBlog online waarin hij vooruit kijkt naar AEX, DAX en DOW voor vol­gende week. De Dol­lar DXY en BIT­COIN komen daar­bij ter sprake.


De DAX en AEX hebben vorige week vri­jdag belan­grijke opwaartse Tar­gets van Tech­nisch Polleke bereikt, of toch bij­na. De DAX zou DAX 12050” bereiken, de AEX zou AEX 563 tikken. Dat was een hele mooie voor 1 week van uw han­del ! In de VideoBlog van vorige woens­dag toonde de pri­jsvorm­ing op de DOW wat u mocht verwacht­en op de DAX en AEX

Nu vol­gt well­licht een korte peri­ode van twijfel.

De aan­de­len­mark­ten mak­en zich op voor een opmerke­lijk grote beweg­ing, mogelijk vol­gende sessies en weken al. Heeft u de opmerke­lijke pri­jsvorm­ing gezien — en tegelijk die van de Dol­lar en BIT­COIN ? De Dol­lar is stuw­er van alle beurzen.

In de loop van deze Zonda­gavond plaats ik hierover op deze plaats een Tech­nis­che Video.

U kan hier de VideoBlog bek­ijken.

De reg­uliere VideoBlog gaat online rond 21.30u

Enjoy & Join !


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.