Beursdagboek Polleke 17 april 2019, 07:28

...

Polleke: Avond VideoBlog DAX en SenP

17 april 2019, 07:28 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 11 / 12 | (0)

Vanavond kijkt u mee in een frag­ment van de VideoBlog van Tech­nisch Polleke over het ver­vol­gver­loop van Lei­der DOW (Ameri­ka) en Lijder DAX (Ger­many industry).


De DOW, AEX en DAX willen licht groen starten vanocht­end. De Tar­gets op DAX en AEX liggen nu bin­nen hand­bereik. Elke kleine dip is een Klus Long-kans in aan­loop van de huidi­ge run’ naar de Tar­gets 12200(12250intra) en 570(573intra). De onderz­i­jde van de Draad zal straks iets lager naar de onderz­i­jde’ komen te liggen van het verwachte (fijn paarse) hor­i­zon­tale Trad­ingkanaal op de DAX [aldus DAX 11850 en respec­tievelijk AEX 563].

Buy the Dips bij gewone han­dels­men­tal­iteit, geen shorts bove­naan’ in deze dravende Stieren­markt. Het Resul­taten­seizoen in de VS loopt zoals verwacht’, en op hoog niveau. Dat betekent in de VS ver­sterk­end sen­ti­ment, door­lopend opwaartse stuwing, afkal­vende VIX, afkal­vende Dol­lar, uit­bode­mende Amerikaanse renten en een alge­meen gevoel van busi­ness as usu­al’. Een Elliott-golf 3 opwaarts waardig.

In de VideoBlog vanavond kijken we samen naar een Her­haal­pa­troon van zo’n Elliott golf 3’ in Europa en kijken wat de Tar­gets kun­nen zijn op het einde van deze golf bin­nen enkele maanden.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.