Beursdagboek Trader Guy 5 juni 2010, 13:18

...

BODEM GOED AANSTAMPEN

5 juni 2010, 13:18 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


wat een week, eerst toch behoor­lijk omhoog, lat­er omlaag om in mineur af te sluiten. Wall Street door meerdere rede­nen zakt sneller dan Europa momenteel, maar daar zit deels de Euro voor tussen en vooral de tij­den waar de pieken lagen de afgelopen week. Europa kon meer prof­iteren van het goeie sen­ti­ment op Wall Street gedurende de open­ingsti­j­den van Europ. Beet­je een moeil­ijke the­o­rie, maar het klopt wel.

We hebben de week goed over­leeft, op naar de vol­gende, maar voor we dat doen even de afgelopen week in cijfers neerzetten. De Olie ver­loor zo‘n 2 dol­lar, het Goud wist met 5 dol­lar op te lopen tot 1220 dol­lar per troy ounce. De Euro beleefde een zeer slechte week, met 300 pips eraf, ofwel 3 cent. Sinds mid­den april, en dat is 7 weken gele­den, staat de munt nu al 16 cent lager. Een forse dal­ing mag men wel stellen, en voor wie bijvoor­beeld een reis heeft geboekt naar de USA nogal een verve­lende bijkomstigheid. 

De beurs dan, de AEX sluit de week nage­noeg gelijk af, de DAX ook. Bei­den een tiende pro­cent boven en onder het slot van vorige vri­jdag. Op Wall Street wel min­nen, de Dow Jones laat 200 pnt liggen, de S&P 500 ver­loor 25 pnt. De Nas­daq zien we met 38 pnt onderuit gaan en de Trans­port Index met maar lief­st 180 pnt (4,2%) waar­door die mogelijk op een ste­un uitkomt. U merkt het, Wall Street zwak, ook de dure dol­lar speelt hier­bij een grote rol, de munt wordt sterk­er en sterk­er de afgelopen peri­ode. En, ook niet ver­geten, de indices staan op of onder hun 200-MA, iets wat zeer belan­grijk is .… Tot hier de cijfers, nu in het kort mijn verwachting …

Een nieuwe duik, maar let erop dat de bodems op Wall Street van beton zijn nu. Ik zeg niet, dat we er niet door kun­nen breken, verzwakkin­gen genoeg om dat wel te doen, maar we kun­nen kaat­sen op die vlo­er. Voor de Nas­daq en de Trans­port index is dat het 200-MA waar men nu op staat, voor de Dow en de S&P 500 is dat de dubbele bodem op resp. 9800 en 1045~1050 pnt. Dat zijn lev­els die we gaan testen de komende week, ik denk dat we daar maanda­gavond of dins­dag al op terecht komen. En, we gaan ervan prof­iteren denk ik, er zijn nieuwe getallen klaar om in te stap­pen op Wall Street en Europa. De Tur­bo 10 en Tur­bo 25 klanten zit­ten ook in de markt, als enige nog want vri­jdag wer­den voor de Guy‘s Traders Dai­ly ALLE tar­gets keurig en net­jes behaald waar­door we mooie win­sten hebben kun­nen behalen. Zie de JUNI tabel voor de 3 mod­ellen die ik inzet, na 4 han­dels­da­gen al tussen de 3800 en 7500 euro winst.

Nog­maals, en daar kri­jg ik vra­gen over, Mar­ketindex of een CFD plat­form naar keuze of Futures zijn hier­voor absolu­ut nodig. Het gaat erom dat de posi­ties ver­han­del­baar zijn tussen 08:00 en 22:00 voor de AEX en de DAX, en 24 uur per dag voor de S&P 500, de Dow Jones en de Nas­daq 100 indices. Alleen dan kun­nen we dit voordeel gebruiken, en met onze getallen, elke mor­gen om 08:30 in te voeren deze scores halen. Ook U kunt dat, maar neem dan de stap om zo een reken­ing te ope­nen, in 3 a 4 dagen kunt u dan volop mee­doen. Voor 149 tot 169 euro per kwartaal kri­jgt u alles al bin­nen via de ser­vices, Tur­bo 10 of Tur­bo 25 kiest u dan, of Guy‘s Traders Update. Er loopt nu een aan­bied­ing tot 1 OKTO­BER met nog iets kort­ing zodat u voor weinig het alvast kan bin­nen kri­j­gen. Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … Bek­ijk via de link ook alle details tot nog toe … En, de tabellen hieron­der zeggen veel over de mogelijkhe­den natu­urlijk .… En, bij ons, goeie com­mu­ni­catie, geen FAKE trades die eerst wel en dan niet ges­loten of open moeten bli­jven, gewoon om 08:30 een mail met de instruc­ties, of bij Tur­bo 10 en Tur­bo 25 een SMS en mail met de GO !!.…

Het sen­ti­ment meten = weten !!
Hier op de site ook in te vullen, raad erbij de AEX eind­stand en wie goed zit wint 200 Euro. Belan­grijk­er is natu­urlijk dat er zoveel mogelijk mensen deze sen­ti­mentsme­ter invullen, hoe meer hoe beter, hoe meer men weet hoe de beleg­ger nu denkt over de markt. Vul uw verwacht­ing in via deze link .… Doe dus ook mee, we zijn er u dankbaar voor natuurlijk. 

Volg US Mar­kets, met tussen­ti­jdse beur­swaarne­min­gen via TWIT­TER … Ga naar www​.twit​ter​.com/​u​s​m​a​rkets en kijk mee .… ieder is welkom .… Een goed weekend .…


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.