Beursdagboek Trader Guy 5 juli 2010, 16:34

...

SAAIE SESSIE

5 juli 2010, 16:34 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


aan de ene kan meer dan welkom, aan de andere kant weer te zien dat we niet zon­der Wall Street kun­nen. Maar, het is goed dat we niet fors doorza­kken, en dat ter­wi­jl er afgelopen vri­jdag ook al een klein plus­je stond op de bor­den voor de AEX. Van­daag staan we wel iets lager, maar niet veel. Ste­un voor de AEX bli­jft de 306 en lat­er de 301 pnt. Bij de DAX kijken we vooral naar de 5800 pnt als ste­un. Maar, ik denk dat het voor mor­gen is, van­daag lijkt het erop dat er niet al teveel meer zal gebeuren. 

De Euro bli­jft sterk, de Olie en het Goud bli­jven wat liggen rond de niveaus van eind vorige week. Ook hier is het wacht­en op een bodem.

De ser­vices dan, we bli­jven zit­ten nog van­daag, u kunt nog mee met alle posi­ties, nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … tot later …



...

MAANDAG GROEN

5 juli 2010, 08:56 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


ook van­daag ziet het er naaruit dat we in de plus gaan starten aan het begin van de nieuwe week. Wall Street bli­jft wel dicht ivm een feestdag (was gis­teren ID), maar toch, het doet goed om een keer wat op adem te komen in deze waanzin­nige markt waar vooral Wall Street veel van zijn pluimen aan het ver­liezen is. De meeste indices daar lat­en al meer dan 15% liggen, som­mi­gen zelfs bij­na 20% (Trans­port en Nas­daq). En, dat is een behoor­lijke cor­rec­tie zoals ik deze in LEV­ELS aangeef, we hebben het hier over de MAX cor­rec­tie, ofwel een LEV­EL 5 bij de 2 die bij­na 20% lat­en liggen. De andere indices cor­rigeren met een goeie LEV­EL 4 nu al. Daarom, bin­nen de cor­rec­tie lev­els, is dat het MAX­I­MALE voor dat we gaan spreken van een nieuwe CRASH, een sluit­pende ofwel vanaf de top meer dan 20% onderuit.

Zo kort na de vorige, is nog geen 2 jaar gele­den nu, lijkt me dus lastig, zek­er na de opbouwende fase waar de regerin­gen vele mil­jar­den, tril­jar­den de economie in hebben gepompt, en na de peri­ode waar de bedri­jven in som­mige gevallen zelfs record­win­sten op lieten teke­nen. De cor­rec­tie is dus meer dan nor­maal te noe­men na de grote ral­ly, maar om nu de afgelopen fase te kwal­i­fi­ceren als de poort naar een nieuwe CRASH zo snel na de vorige? Dat is wel wat te voor­barig lijkt me. We zullen zien, in elk geval vol­doet Wall Street nu aan de cor­rec­tielevels die horen na een enorme ral­ly zoals we die de afgelopen 15 maan­den hebben gezien. Europa, dat er wat beter voorstaat dat Wall Street, en waar we het erg­ste voor wat betre­ft de Euro achter de rug hebben nu, kan zich hier ook aan optrekken de komende periode.

Dan nog tech­nisch, de grafieken zien er niet bepaald goed uit, wel is het zo dat we op kri­tis­che pun­ten staan nu. Het kan nog wor­den opgevan­gen, maar dan moet het snel gaan, geen twi­jfels meer dus. Wel lat­en belan­grijke indices Falling Wedges zien, een teken dat het kan draaien voor een tijd­je. We houden het in de gaten …

De ser­vices, we zit­ten in de markt, en u kunt nog mee met de posi­ties. Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link .… Tot straks .…

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.