Beursdagboek Trader Guy 4 juli 2012, 08:44

...

Wall Street dicht vandaag

4 juli 2012, 08:44 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


gisteren een halve sessie op Wall Street, dus lage volumes en een stijging tot de 1375 punten op de S&P 500 index, zo geraken we bijna aan de toppen op Wall Street, de Dow die op 12.950 punten sloot zien we ook amper 3% onder zijn top. In 1 week tijd werd dus de gehele daling teniet gedaan daar want donderdag om pakweg 21:00 stond de SP 500 nog op 1208 punten. Intussen is er wel een en ander gebeurd, maar toch net zo goed aan de negatieve kant als aan de positieve kant al kost dat laatste natuurlijk bakken vol met geld. Het is wachten tot de echte beurs terug komt, vraag me nu nog niet welke kant dat op zal gaan want zoals we merken is er telkens op een grote move een tegenbeweging gekomen. De vorige keer dat het klaar was met Europa ging de AEX ook tot de 330, maar pakweg een paar weken later stond de index terug op 280 punten. Dat is ook zo bij de DAX, zodra er wat dwars zit trekt deze index de zevenmijlslaarzen weer aan om als een baksteen omlaag te vallen. Ik zeg niet dat het opnieuw zo zal zijn, maar het zou me absoluut niet verwonderen in deze markt.

De Euro draait al een paar dagen rond de 1,26 dollar, de 1,27 dollar is weerstand terwijl er steun wacht rond de 1,24 dollar voorlopig. Weinig nieuws voorlopig, de munt stabiliseerd zich momenteel. De Bund Future laat toch wat kracht zien, mogelijk houdt men rekening met een rentestap via de ECB deze week? Vrijdag krijgen we de werkgelegenheid in de VS nog als belangrijk cijfer ... tot later ...


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.