Beursdagboek Trader Guy 9 augustus 2012, 08:27

...

Start positief vanmorgen

9 augustus 2012, 08:27 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


de beurs zal in de plus van start gaan van­daag, na een mat­te sessie gis­teren komt alles weer terug omhoog en zo het er nu naaruit ziet kan de 334 – 335 op de AEX en de 7000 bij de DAX op de bor­den wor­den gezet. Wall Street dat op een zucht van zijn top­pen staat kan ook dat laat­ste stap­je mak­en. Eigen­lijk zijn we er nage­noeg al, de Dow tik­te al de 13.200+ en de SP 500 de 1405 pun­ten. De Nas­daq staat ook ongeveer een pro­cent onder zijn jaar­top. Dus, er is niet al teveel nodig om die top­pen te testen om vanaf dat punt toch even een terug­val in te zetten. We let­ten dus op van­daag, en kun­nen ons bli­jven richt­en op een cor­rec­tie na de wel behoor­lijke ral­ly van de afgelopen 4 sessies.

De Euro bli­jft hangen in de buurt van de 1,24 dol­lar, de Bund zakt iets van­mor­gen tot rond de 142,5 pun­ten. Wel oplet­ten hier, een draai kan ook snel op gang komen. De Bund omhoog, de Euro weer wat lager.

Grafiek SP Future:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.