Beursdagboek Trader Guy 27 augustus 2012, 09:04

...

Markt wil nieuwe poging omhoog opzetten

27 augustus 2012, 09:04 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


de win­sten op Wall Street van vri­jdag wil men vast houden, Europa twi­jfelt nog even zo te zien maar ook hier is de kans op een hernieuwde poging tot de top­pen van vorige week goed mogelijk. De onderliggende kracht bli­jft sterk, de indices op Wall Street staan boven zow­el het 200 – 50 en 20 MA wat op zich al een heel sterk teken is. De AEX wel boven het 50 en 200 MA maar net onder dat 20 MA. Van­daag hoe dan ook een belan­grijke sessie, de rest van de week ook aangezien er eind deze week een hele belan­grijke ver­gader­ing is in Jack­son Hole met alle belan­grijke Cen­trale Bankiers die zich over de cri­sis gaan buigen. Het reken­som­met­je zou wel eens zo kun­nen uitkomen dat er inder­daad een wereld­wi­jde ronde van QE komt die enorm groot kan zijn. Dit om de cri­sis voor een tijd weer in de ijskast te kun­nen stop­pen zodat men meer tijd kri­jgt om deze te proberen op te lossen. Leg nog steeds vooral de indruk op het woord proberen” … In de week voor en na Jack­son Hole dat al 4 jaar een tra­di­tie in eind augus­tus liep de Dow Jones telkens een goeie 4 a 5% op … Daar rolde Bernanke eerder ook al QE1 en QE2 uit … Ook al is er een kans dat er geen nieuwe QE komt, toch oplet­ten voor als die er wel komt. De afgelopen dagen merken we dat men vooral niet zegt dat het er niet komt.

De Euro her­pakt zich al enkele dagen, ook op de hoop op nieuwe QE wat dan de USD kan doen verzwakken. De grond­stof­fen zullen dan weer verder aantrekken. De Bund en de Bond hebben zich ook wat kun­nen her­pakken omhoog.

De ser­vices:
We ziiten CASH, en zoeken naar nieuwe kansen nu. U kunt mee door lid te wor­den van Guy Trad­ing, of van Polleke … Via ons overzicht en de aan­biedin­gen kunt u lig wor­den … Nog geen lid? En meer infor­matie? Schri­jf u in via deze link … Tot lat­er … Hieron­der nog de grafiek van de SP Future …

SP Future:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.