Beursdagboek Trader Guy 9 oktober 2012, 08:42

...

Markt wat op hold, cijfers komen eraan

9 oktober 2012, 08:42 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 10 / 12 | (0)


gis­teren een dal­ing hier in Europa, wel deed Wall Street amper mee door Colum­bus Day waar­door buiten de tech­nolo­gie om alles vrij vlak bleef. De Dow ver­loor enkele pun­ten, aan de andere kant wint de Trans­port opnieuw en ves­tigt zich boven de 5000 pnt nu. Er zijn dus sig­nalen dat de markt vooruit wil, deze haper­ing kan dus van korte duur zijn. De AEX die de 330 pnt nu aan lijkt te stam­p­en zou dan richt­ing de 333 op moeten lopen in de loop van de dag, de DAX moet dan de 7350 pnt proberen te door­breken waar­door ook daar de weg weer open komt te liggen richt­ing de 7425 pnt. Ste­un bij de AEX zien we rond de 328 pnt, bij de DAX rond de 7250 pnt. Bin­nen deze gren­zen (ste­un-weer­stand) bli­jft de lange trend gewoon omhoog gericht. Pas onder deze niveaus begin­nen de alarm­bellen weer te rinke­len.

Vanavond nabeurs komt tra­di­tion­eel Alcoa als eerste met zijn kwartaal­ci­jfers, dan vol­gen lat­ere tal van grote bedri­jven die aan de verwachtin­gen moeten vol­doen. De markt verwacht een lagere winst, dus het is aan de bedri­jven om deze verwachtin­gen in ieder geval te overtr­e­f­fen om de uptrend te behouden.

De Euro bli­jft hangen ron­dom de 1,30 dol­lar, weer­stand bli­jft de 1,305 dol­lar, ste­un verwacht ik rond de 1,28 en de 1,27 dol­lar op korte ter­mi­jn …

Grafiek SP Future:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.