Beursdagboek Trader Guy 8 april 2018, 11:48

...

We scoren ook deze maand goed, en er komen nog veel meer kansen

8 april 2018, 11:48 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Wat betre­ft de markt, er is genoeg beweg­ing gaande, de volatiliteit is terug en dat hebben we nodig voor het han­de­len. De markt zal in beweg­ing bli­jven de komende tijd en dat zorgt voor de nodi­ge kansen om op te han­de­len zow­el long als short waar het kan. Als ik naar de grafieken kijk zit er nog veel meer in de komende tijd, ik verwacht nog steeds grote uit­sla­gen en mogelijk kan de markt via Wall Street als de belan­grijke ste­unen het begeven nog veel meer bieden wat betre­ft beweg­in­gen ofwel volatiliteit. Let wel, als de markt doorza­kt kun­nen ook de oplevin­gen grot­er wor­den waar we zek­er ook op kun­nen han­de­len. Alles meep­akken is onmo­gelijk maar een groot deel moeten we via het goed man­a­gen van de posi­ties kun­nen meep­akken. Deze maand is een week gele­den begonnen en via de tabel ziet u dat er al winst werd behaald maar er lopen nog posi­ties nu die het heel goed doen, we zit­ten sinds don­derdag rond de top­pen short voor onze leden en er staat al tussen de €400 en €1200 winst op de posi­ties. Mor­gen (maandag) kan dat anders wor­den maar ik zal zek­er weer een goed moment uit­zoeken om de winst te pakken, we zit­ten ver­schil­lend in de markt met via de abon­nementen short op de AEX, de DAX, de S&P 500, de Dow Jones en de Nas­daq. Via Com­bi Trad­ing zelfs in al deze indices, we werken daar wel met €8000 zodat we meer posi­ties op kun­nen pakken. Maar via Sys­teem Trad­ing waar ik eerst een posi­tie op de Nas­daq 100 had werd er vri­jdag rond de top (541) ook een kleine AEX posi­tie bij gekocht zodat we daar nu ook 2 posi­ties hebben lopen. 

Zo werken we, ik probeer het geduld op te bren­gen om waar het kan in te stap­pen en waar er mogelijkhe­den liggen op winst ook de posi­tie wat uit te brei­den richt­ing het doel. Bij Polleke Trad­ing, Guy Trad­ing en TA-aan­de­len en indices hebben we nu 3 posi­ties open staan, dat is het max­i­male want behalve via COM­BI-Trad­ing wil ik door het Mon­ey Man­age­ment niet meer dan 3 posi­ties open hebben staan en dan met ongeveer €1000 per posi­tie, dat is meer dan genoeg en daar kan ik goed mee over­weg. Bij Sys­teem Trad­ing hebben we er nu 2 open staan van ongeveer €750 per positie.

Enfin, trad­ing is mijn ding, als ik in een goeie flow zit, een markt heb waar wat mee kan wor­den gedaan, dan voel ik me heel goed bij deze omstandighe­den. Analy­seren is een ding maar Trad­ing is iets heel anders want daar is psy­cholo­gie bij nodig, je goed voe­len, de zak­en kun­nen inschat­ten en via geduld een trade tot een goed einde kun­nen bren­gen. Analy­seren kan ik ook zoals u wel weet maar analy­sen komen niet alti­jd uit waar­door ik als Trad­er snel moet kun­nen schake­len waar nodig, en daar ligt dus mijn kracht. Uit­er­aard zal ik proberen om deze flow aan te houden, dat luk­te me in 2013, 2014, 2015 en 2016. In 2017 waar de markt heel moeil­ijk was en eigen­lijk voor een trad­er niet het­geen waar we op wacht­en ging het moeil­ijk maar ondanks dat we een ver­lies­jaar moesten toes­taan vie­len de ver­liezen mee. Dit jaar, 2018, is veel beter door de beweg­in­gen die er volop zijn aan bei­de kan­ten, daarom staan we dit jaar op mooie win­sten en ik verwacht nog veel meer. Uit­er­aard kunt u hier­aan mee­doen, lid wor­den en tevre­den terugk­ijken op de manier waarop ik mijn leden coach. Vanaf €39 kunt u nu inschri­jven tot 1 JUNI, dan staat u mor­gen al op de lijst en kunt u mee met de vol­gende posi­tie die er zek­er komt in de loop van deze week. Inschri­jven? https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

De leden antwo­or­den daarover zelf, zie hieron­der enkele quotes die ik de laat­ste tijd voor­bij zag komen op ons afges­loten FORUM waar u dan als lid op kunt inloggen.

1-“Pracht positie…was uit gestapt, maar doe ook mee! Goed werk Guy en fijn week­end allen!“
2-
Dat was een fan­tastis­che dag Guy! Wat een winst. Alles wel geint. Over de dag gezien ben ik er ver­schil­lende malen even uit geweest. Miss­chien soms wat paniek­erig maar ook als verzek­er­ing om een mooie winst vast te houden. Want je weet maar nooit. De hele rit rustig met je uitzit­ten had van­daag per sal­do meer opgeleverd, maar ik ben uit­er­aard meer dan tevre­den met 350 euro.“
3- ?Zon­der lei­d­ing van Guy zou ik echt diep in de buidel tasten…Het is niet alti­jd makke­lijk Maar alleen zou het me veeel slechter afgaan.…
4-
M’n knieeen knikken al niet meer ?“
5-
Ik ben eerder van­mor­gen uit­gestapt met mijn Binck turbo’s. Ik vond 170 euro winst wel mooi. Lat­er weer ingestapt. WIl een mogelijk spec­takel niet mis­sen, maar wel voorzichtig. Per sal­do mak­en deze moves eerlijk gezegd niet veel uit. Het lev­ert alleen maar stress op. Je kan uitein­delijk beter in de zetel van Guy bli­jven zitten?Goed moment gekozen Guy!”

Coach­ing bij uw beur­shan­del:
Wat onze abon­nementen betre­ft kunt u mee­doen tot 1 JUNI vanaf €39. Dit jaar doen we het nog steeds pri­ma, zo staan we posi­tief voor het jaar 2018 ter­wi­jl we deze net begonnen maand april al wat posi­ties met winst hebben kun­nen afs­luiten zoals u kunt zien op de tabel hieron­der. U kunt mee­doen met een bedrag dat voor iedereen haal­baar moet zijn, bij Sys­teem Trad­ing kunt u al mee­doen met €1500 (meestal 1 posi­tie). Voor Index Trad­ing is er €2000 en nemen we max­i­maal 2 posi­ties gelijk­ti­jdig in. Bij Guy Trad­ing en Polleke Trad­ing werken we met €4000.

Als u zich inschri­jft dan kri­jgt u alle info waaron­der de dagelijkse updates per mail, toe­gang tot de trader­shop en kunt u inloggen op het besloten FORUM op de site voor onze leden. Een mooi pakket samen met coaching.

Om u in te schri­jven ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Resul­taat maand april:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.