Beursdagboek US Markets Redactie 10 februari 2010, 16:39

...

LONG is EVIL

10 februari 2010, 16:39 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 3 / 12 | (0)


voor diegene die het nog niet doorhebben, LONG is EVIL in deze markt. Deze ocht­end aangegeven dat de dalin­gen steeds met snel tem­po gaan en dat zie je ook weer op dit moment. Wie niet horen wil, moet maar voe­len. Traag omhoog en snel naar bene­den. Kom maar KOP­ERS, zeggen de beren, we houden jul­lie wel klein. Het spel heeft lang genoeg gedu­urd. Weer mooie dag­winst behaald en dat is het enige wat telt bij een daghan­de­laar. Iedere dag, weer of geen weer. Rond de 1058 – 1060 (CFD) kan weer wat ste­un wor­den gevon­den, hier­na kijk ik naar de 1043 (CFD). STAND : KLIK HIER



...

Wat is TA toch mooi

10 februari 2010, 09:32 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


ongeacht wat er gis­teren in de loop van de dag gebeurde, bli­jft Tech­nis­che Analyse een mooi instru­ment. We kre­gen een MOON­SHOT en toch vol­gens mijn visie aan de hand van TA, zei ik in de loop van de dag dat 1077 — 1080 (CFD) het max­i­mum mocht zijn voor een sti­jging, omdat in deze zone de bovenkant van het dal­ende kanaal was. En juist tot deze zone zijn we geste­gen om dat zogezegde goede nieuws. Eigen­lijk hebben we 2 vliegen in 1 klap, want ook NIEUWS is voor mij alle­maal ruis. Het kan wat beweg­ing mee­bren­gen, maar uitein­delijk loopt alles weer vol­gens de TA en gaan we weer over tot de orde van de dag.

Vol­gende grafiek wil ik jul­lie niet onthouden. Hier zie je duidelijk dat het sen­ti­ment is gedraaid. Hevige korte dalin­gen en langzame sti­jgin­gen wis­se­len elka­ar af. Van­daag kijk ik eerst naar de 1068 – 1073 (CFD) zone OPNIEUW. Je kan vol­gen in de box.

alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.