Beursdagboek US Markets Redactie 18 september 2016, 13:00

...

Dump and Jump scenario Wall Street: Korte CRASH mogelijk

18 september 2016, 13:00 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Als ik naar de lange ter­mi­jn grafiek van de S&P 500 en de Dow Jones kijk dan wordt ik er niet echt vrolijk van. De komende maan­den zou een soort CRASH beweg­ing er wel eens in kun­nen zit­ten. Maar geen paniek want na de diepe terug­val is de kans daar­na heel groot dat er opnieuw hogere top­pen wor­den opge­zocht het­geen ik dan ook weer in een snel tem­po verwacht. Het is mijn lan­gere ter­mi­jn visie wat betre­ft Wall Street, ik ga daar uit­er­aard niet vooraf op han­de­len maar wat ik wel zie is dat we in ieder geval vol­doende beweg­ing gaan kri­j­gen om tussen­ti­jds mooie zak­en te doen op de beurs. Zorg in ieder geval dat u lid wordt of bli­jft de komende tijd…Lees nu de col­umn van Trad­er Guy (Guy Boscart via de link hieronder)

https://​www​.usmar​kets​.nl/​c​o​l​u​m​n​s​/​159764​-​d​u​m​p​-​a​n​d​-​j​u​m​p​-​s​c​e​n​a​r​i​o​-​w​a​l​l​-​s​t​r​e​e​t​-​k​o​r​t​e​-​c​r​a​s​h​-​m​o​g​e​l​i​j​k​.html

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

Trad­er Guy


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.