Koers Google Inc -1.11%

17:09 (maandag 26 juni 2017)

Google Inc: streaming koers, intraday grafiek, en forum berichten over Google Inc.

Laatst: 954.89
Change: -10.70 -1.11%
Sluit: 965.59
Min: 954.37
Max: 973.31

Intraday grafiek Google Inc


Handelen per SMS en MAIL signalen

Met de USMarkets.nl Tradershop abonnementen behaalt u een hoog rendement!

We handelen LONG en SHORT op onder andere de AEX, DAX, VALUE, GOUD, OLIE en AANDELEN.

Bezoek de Tradershop om all onze abonnement opties te bekijken. Er zijn al abonnementen vanaf € 39,- !


TRADERSHOP resultaten over 2018  
Service Inleg Totale winst %
Systeem Trading € 1500 + € 793 + 53 %
Guy Trading € 4000 + € 668 + 17 %
Polleke Trading € 4000 + € 2460 + 62 %
Index Trading € 2000 - € 10 - 1 %
Polleke Trading LITE € 4000 + € 2460 + 62 %
TA Trading Aandelen & Indices € 4000 - € 119 - 3 %
Combi-Abo € 8000 + € 3128 + 39 %

Google Inc in de beursbox

Voer actuele discussies over Google Inc in ons forum. Er wordt over Google Inc gediscussieerd in de volgende boxen:

TRADINGROOM


ING blijft in TomTom groot geloof houden. Hebben nog steeds een koopadvies voor het bedrijf, koersdoel van 14,50 (?!). Waardering van de onderdelen sec bedraagt ca 5,60. ING stelt wel dat het binnentreden van Google "ontegenzeggelijk" impact heeft maar kunnen de omvang niet bepalen. ING vindt de koersval overdreven. Mogelijk is dat zo als je de ogen wenst te sluiten voor de financiele slagkracht ...

Idd, wat zou tt nog kunnen doen met een investering? Volgens mij zouden ze ze de boel (in delen) kunnen verkopen, maar wie wil dat hebben als je Google als concurrent hebt?

TomTom ondervindt nog steeds verkoopdruk. Lastig om prijzen voor put sep 8 af te geven. TomTom zal mogelijk ernstige hinder ondervinden van het nieuws dat Google een voet tussen de deur heeft kunnen zetten. Insinger stelde gisteren in de loop van de dag dat een koers van 5 voor TomTom meer passend zou zijn.

Elke keer als de handel in TomTom wordt stilgelegd, start de "nieuwe" fase steevast een paar centen hoger om vervolgens weer net zo hard terug te vallen naar niveaus die vergelijkbaar zijn met die toen de handel werd stilgelegd. Als het waar is v.w.b. het binnendringen van Google in de markt waar TomTom zijn grootste klant heeft of had, kan dit inderdaad pijnlijk zijn voor TomTom.

Met Jos Versteeg van Insinger ben ik het eens dat de deal die een aantal autofabrikanten met Google hebben gesloten, de doodsteek voor TomTom is. Google Maps is "by far" het beste systeem dat je als automobilist kunt wensen. TomTom kan daarbij zelfs niet in de schaduw staan. Terechte afstraffing!

Trump; het gaat van kwaad tot erger… Wederom dreigde Trump ‘uit wereld-handels-organisatie WTO te stappen als het WTO-beleid niet beter wordt richting de VS’. Ik geloof er niets van dat hij dat daadwerkelijk wil doen; hij gebruikt het alleen maar als dreigement richting de landen waar hij een handelsoorlog mee voert, om ‘druk op de ketel te zetten’. Want de VS wint de meeste zaken als ...
deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia