Vr 27 mrt. 2020, 16:49

Europa lager, Wall Street lijkt er ook genoeg van te hebben

De markt wil het weekend veilig in zo te zien, er wordt winst gepakt na de pakweg 20-25% rally van de afgelopen dagen. Zelf blijf ik rustig, kan het weekend overbruggen zo te zien, volgende week zien we verder hoe het loopt. Denk eraan dat het een echte ouderwetse "BMR" kan zijn geweest de afgelopen dagen ... Straks kijk ik er nog even naar, voor nu alvast het weekend in, ik hoop dat alles meevalt, dat we nieuws krijgen dat het beter gaat (vooruitzichten), maar ben bang van hoe de ontwikkelingen zich gaan doorzetten in de VS ...

Bij de aandelen portefeuille zit ik met nog 95% op CASH, daar wil ik weer kandidaten uitzoeken voor de volgende ronde aandelen, er staan er nog 8 op de watchlist en er komen er nog wat bij in het weekend.

Trading nu €39 tot 1 JUNI, de aandelen portefeuille nu €30 tot 1 JUNI ... Ik zal transparant blijven coachen en mijn ervaring blijven inzetten voor de leden waar dat nodig is ... Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en wordt dus via deze mooie aanbieding lid ..

Tot straks ... Guy

Gisteren, 22:40

Small caps gemiddelde waardering nu bijna op 40 (PE verhouding), nooit eerder voorgekomen, zal wel heel goed moeten gaan allemaal de komende jaren ...

Small caps waardering
hanzie gisteren, 23:38 Het volk heeft geen enkel besef wat hen te wachten staat de komende jaren, en de beurzen stijgen hard op free FED money en tegelijk vele particulieren die denken dat er helemaal geen crisis aankomt. De klap die eraan komt zal ongemeen hard zijn. Nooit eerder gebeurd in de geschiedenis, de depressie van de jaren 30 zal een lachertje blijken bij hetgeen we gaan zien en meemaken.
kiama gisteren, 23:17 Comments worden verwijderd als iemand niet meestapt in je logica. Het is dat soort tunneldenken dat je in deze situatie gebracht heeft. Als je alleen ja knikkers rond je duldt, begin je echt op je oranje vriend te lijken Guy.
Cor gisteren, 22:44 Bizar guy. Het is allemaal absurd. Wat is er aan de hand op de financiele markten
Gisteren, 17:49

Veel meegemaakt in mijn leven over de beurs, maar dit slaat echt alles

Vandaag weer hoger, en hoeveel hoger? Alles lijkt op een CRASH omhoog deze keer, er zit totaal geen stop op...

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor betalende leden.

Gisteren, 16:32

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Ruwe Olievoorraden 16:30 -2,077M 3,038M 7,928M Actueel: -2,077M Verwacht: 3,038M Vorige: 7,928M
Gisteren, 16:07

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: ISM niet-verwerkende Industrie Index (May) 16:00 45,4 44,0 41,8 Actueel: 45,4 Verwacht: 44,0 Vorige: 41,8
Loading..
Er is een fout opgetreden