Vr 20 nov. 2020, 08:20

Wake-up call: Dow lager, rotatie richting technologie

GoedemorgenHet viel op dat de Nasdaq zich weer leent voor sector rotatie want de index liet een betere performance zien...

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor betalende leden.

Gisteren, 18:00

US Markets Black Friday aanbieding, nu 25 euro tot 1 FEB

Beste belegger, US Markets volgers ...

Dit is nu de grote kans om lid, of opnieuw lid te worden tot 1 FEBRUARI via deze zeer aantrekkelijke aanbieding en dat voor €25 !!

Onze Thanksgiving en Black Friday aanbieding die u niet mag missen. Laten we ons vooral richten op 2021 want ik ga me herpakken en zeker terug vechten om u en de leden die al lang meedoen iets moois te bieden. Er is maar 1 doel, en dat is om het vanaf nu veel beter te doen dan de afgelopen periode, op zich niet zo moeilijk want het ging enorm moeilijk de afgelopen maanden, ik ga voor een mooi 2021 en dat moet kunnen nu alle beleggers door een tsunamie van nieuws de slingers hebben kunnen uitgehangen, 2021 zal voor velen niet makkelijk worden, voor ons juist wel omdat we er anders instaan.

Bij mij geen groene golf beleggen, ik ben voorzichtig en bekijk de zaken logisch, wat we achter de rug hebben slaat alles, ook al lijkt het zo mooi, deze top is een uitzonderlijke en die zou ik niet aanraden om te kopen ... Ook niet bij de lage rentes waar we nu mee te maken hebben !!

Het is voor ons de kans om 2021 te knallen, dat ga ik zeker ook proberen te doen ... En nu tijdens de Black Friday periode de kans om mee te doen tegen een zeer aantrekkelijke aanbieding tot 1 FEBRUARI ... Doe nu dus meteen mee, december kan ook mooi worden, volgende week starten we de nieuwe maand al ... En let op, deze maand zat het absoluut niet mee, teveel positief nieuws en dan vooral op onverwachte momenten. De vraag is nu, hoeveel positief nieuws blijft er nog over? Ik denk dat we al 90-95% hebben gehad de afgelopen 2 weken ... Kortom, nu wordt het mijn tijd, mijn periode om te scoren ...

Deze aanbieding kunt u HOE DAN OOK ... NIET laten liggen ... €25 tot 1 FEBRUARI 2021 ... Polleke €35 tot 1 FEBRUARI !!!

Systeem Trading (€25 tot 1 FEBRUARI)

Index Trading (€25 tot 1 FEBRUARI)

Guy Trading (€25 tot 1 FEBRUARI)

Polleke Trading (€30 tot 1 FEBRUARI)

Aandelen portefeuille (€20 tot 1 FEBRUARI)

COMBI TRADING (€50 tot 1 FEBRUARI

Met Vriendelijke groet,

Guy Boscart

US Markets Trading

Roel1973 gisteren, 08:04 Grote uitspraak: 2021 zal voor velen niet makkelijk worden, voor ons juist wel omdat we er anders instaan.

Ik ben erg benieuwd en wens u veel succes. Vraag me alleen af waarom staat u er anders in dan het afgelopen jaar? Er zijn zoveel kansen geweest het afgelopen jaar, de markt heeft zelfs zo bewogen dat je hier een prima resultaat mee kon behalen. Feit is alleen dat je met de markt mee moet bewegen en niet wat in je kop zit tot uitvoer moet brengen als dat het tegenovergestelde is. Al het succes!
Patval woensdag, 18:25 Des ondanks het verlies ,toch ook nog iets bijgeleerd merci daarvoor. Ik overweeg terug lid te worden.
Gisteren, 15:41

TA AEX, RD, Barrick Gold en Wolters Kluwer

Van­daag 4 grafieken waar­van twee op ver­zoek van lez­er Poly­glot. De twee ver­zoeknum­mers zijn Bar­rick Gold en Wolters Kluw­er. Ik heb zelf gekozen voor de AEX en Roy­al Dutch Shell. Lat­en we maar snel van start gaan.Lezer Poly­glot had vijf ver­zoeken en drie daar­van heb ik al de revue lat­en passeren.…

Lees verder »
Gisteren, 08:05

Wake-up Call: Wall Street dicht vandaag, Europa vlak tot lager?

Goedemorgen
Thanksgiving in de VS vandaag, eens zien of Europa het alleen kan redden met een verdere stijging, of komen er dan toch eindelijk wat winstnemingen. Nogmaals, alles draait op hoop en sentiment en men gaat uit van het maximale profijt dat het vaccin zal bieden, dat alles zal draaien als ooit tevoren eens we van de pandemie af geraken. De grote vraag blijft wanneer dat moment er komt en tot wat het uiteindelijk zal leiden want niemand weet het. De beurzen zitten al 3 weken in een onwaarschijnlijke flow omhoog die niet (nog niet) te stoppen is.

U kunt mij en dus @USMarkets uiteraard ook volgen via onze Twitter account, ga naar ... https://twitter.com/USMarkets waar ik tussentijds wat charts over de markt en sentiment plaats, ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Veel verwacht ik op zich niet vandaag, gisteren vlak tot wat lager behalve de Nasdaq ofwel de technologie, de Dow moest inleveren om weer onder de 30.000 punten te sluiten. Het was weer zo'n dag met sector rotatie in ieder geval en dat is hetgeen we al een tijdje zien op de beurzen. Beleggers blijven huppelen van het een in het ander maar weten in feite niet goed wat ze moeten doen. Dit zenuwachtige gedrag toont ook aan dat men wel weet dat de markt duur is momenteel en dat men klaar staat om snel te verkopen zodra er enkele bodems (steunpunten) worden doorbroken. Zie ook de wet van de ronde getallen, de mijlpalen, zoals de Dow boven de 30.000 en de Nasdaq boven de 12.000 punten. Blijf alert, blijf opletten en vooral neem notitie van de markt waardering die veel te hoog is. De PE Ratio komt nu al boven de 35 uit !!

Goed, we gaan het allemaal wel zien, veel meer stijging verwacht ik dus niet meer, ook al blijven er een historisch aantal beleggers, beurs analisten EXTREEM bullish !!

Denk eraan, ik sta hoe dan ook klaar om me te herpakken in 2021 wat mijn jaar zal worden wat betreft Trading, lid worden is dus belangrijk om alles optimaal te volgen. Dat kan deze week via de Black Friday aanbieding en dat voor €25 tot 1 FEBRUARI. Dan pakt u december mee en de start van 2021 meteen ook. Polleke Trading is dan €30 ... Schrijf u vandaag nog in via de link https://www.usmarkets.nl/trade... en dan staat u meteen op de lijst, en ontvangt u de updates en signalen meteen !!

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Overzicht slotstanden woensdag ...

Schermafbeelding 2020 11 26 om 08 01 59
Gisteren, 07:39

Markt snapshot Europa vandaag

GLOBAL TOP NEWS
President-elect Joe Biden pleaded with Americans on Wednesday to take steps to remain safe over the Thanksgiving holiday as COVID-19 cases soar, while President Donald Trump pardoned a former aide who twice pleaded guilty to lying to the FBI.

The number of Americans filing first-time claims for jobless benefits increased further last week, suggesting that an explosion in new COVID-19 infections and business restrictions were boosting layoffs and undermining the labor market recovery.

The Trump administration on Wednesday granted ByteDance a new seven-day extension of an order directing the Chinese company to sell its TikTok short video-sharing app, according to a court filing.


EUROPEAN COMPANY NEWS
ExxonMobil and Total are in negotiations over their massive LNG projects in Mozambique, with each seeking to extract more gas from a shared field that straddles the two developments and cut costs, three sources familiar with the matter told Reuters.

German media group Bertelsmann has agreed to purchase publisher Simon & Schuster for $2.175 billion in cash from ViacomCBS, strengthening its presence in the United States.

A consortium of buyout fund Apax and digital services firm Reply has dropped out of the auction process for Italian banking software firm Cedacri, two sources told Reuters, leaving three bidders vying for control of the 44-year old business.​


TODAY'S COMPANY ANNOUNCEMENTS
AcadeMedia AB Annual Shareholders Meeting
Alternative Income REIT PLC Annual Shareholders Meeting
Amigo Holdings PLC HY 2021 Earnings Call
ASOS PLC Annual Shareholders Meeting
Axel Springer SE Annual Shareholders Meeting
Baillie Gifford China Growth Trust PLC Annual Shareholders Meeting
Bank of Valletta PLC Annual Shareholders Meeting
Britvic PLC FY 2020 Earnings Call
CA Immobilien Anlagen AG Q3 2020 Earnings Call
Chrysalis VCT PLC Shareholders Meeting
Clinigen Group PLC Annual Shareholders Meeting
CVS Group PLC Annual Shareholders Meeting
Destiny Pharma PLC Shareholders Meeting
Diamyd Medical AB Annual Shareholders Meeting
DX (Group) PLC Annual Shareholders Meeting
Elekta AB (publ) Q2 2021 Earnings Call
First Property Group PLC Q2 2021 Earnings Call
GEA Group AG Annual Shareholders Meeting
GK Software SE Q3 2020 Earnings Release
Hamlet Pharma AB Annual Shareholders Meeting
Havyard Group ASA Q3 2020 Earnings Release
Immofinanz AG Q3 2020 Earnings Call
Mitchells & Butlers PLC FY 2020 Earnings Call
Mothercare PLC Shareholders Meeting
Newriver Reit PLC HY 2021 Earnings Release
Olympique Lyonnais Groupe SA Shareholders Meeting
Orbis AG Annual Shareholders Meeting
Pan African Resources PLC Annual Shareholders Meeting
PayPoint plc HY 2020 Earnings Call
PZ Cussons PLC Annual Shareholders Meeting
Remy Cointreau SA HY 2021 Earnings Call
Rockwool International A/S Q3 2020 Earnings Call
Schoeller Bleckmann Oilfield Equipment AG Q3 2020 Earnings Call
Severn Trent PLC HY 2021 Earnings Release
Value Management & Research AG Annual Shareholders Meeting
Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe Q3 2020 Earnings Call​


ECONOMIC EVENTS (All times GMT)
0700 Germany GfK Consumer Sentiment for Dec: Expected -5.0; Prior -3.1
0730 Switzerland Non-Farm Payrolls for Q3: Prior 5.095 mln
0745 France Consumer Confidence for Nov: Expected 92; Prior 94
0800 (approx.) Sweden Overall Sentiment for Nov: Prior 96.3
0800 (approx.) Sweden Consumer Confidence SA for Nov: Prior 90.0
0800 (approx.) Sweden Manufacturing Confidence for Nov: Prior 106.8
0800 (approx.) Sweden Total Industry Sentiment for Nov: Prior 95.7
0830 Sweden Household Lending Growth yy for Oct: Prior 5.2%
0830 (approx.) Sweden Broad Money for Oct: Prior 4,104,890 mln SEK
0830 Sweden PPI mm for Oct: Prior 0.4%
0830 Sweden PPI yy for Oct: Prior -4.2%
0830 (approx.) Sweden Riksbank Rate 26 for Nov: Expected 0.00%; Prior 0.00%
0900 (approx.) Italy Flash Trade Balance Non-EU for Oct: Prior 5.32 bln EUR
0900 Austria Purchasing Managers Index for Nov: Prior 54.0
0900 (approx.) Euro Zone Money-M3 Annual Growth for Oct: Expected 10.4%; Prior 10.4%
0900 Euro Zone Loans to Households for Oct: Prior 3.1%
0900 Euro Zone Loans to Non-Fin for Oct: Prior 7.1%
0900 (approx.) Euro Zone Broad Money for Oct: Prior 14,180,065 mln EUR​

Loading..
Er is een fout opgetreden