Ma 3 mei 2021, 16:02

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: ISM Productie Inkoopmanagersindex (PMI) (Apr) 16:00 60,7 65,0 64,7 Actueel: 60,7 Verwacht: 65,0 Vorige: 64,7
Vandaag, 11:34

TA een nog mooier rijtje?

Het week­end is nog maar net begonnen en ik klop al op de deur met een nieuwe col­umn. Van­daag ga ik zes grafieken met u bespreken. De titel is natu­urlijk komisch bedoeld en ver­wi­jst naar de titel van afgelopen don​derdag​.In deze col­umn komt o.a. voor­bij de AEX, Deutsche Telekom, Adyen en IMCD. We…

Lees verder »
Vandaag, 10:42

Stevige rebound markt maar opletten voor valse beweging nu

Op veel vlakken een merkwaardige week met up en down die elkaar snel afwisselen, de markt maakt wel een nieuwe bodem die wat lager uitkwam dan de bodem van de week ervoor. Ik merk ook dat de markt er veel onzekerder uitziet dan een paar weken geleden zodat we moeten opletten voor mogelijk nog een veel grotere beweging. Het is een beetje zoeken naar de echte waarderingen, dat die veel te hoog zijn weten we de markt zal de juiste waardering wel gaan opzoeken op een gegeven moment. De rente is ook iets om naar uit te kijken, de inflatiecijfers blijven moeilijk in deze fase. Kortom, ik denk niet dat de markten tot rust gaan komen ...

Verwachting markt:
Het herstel van de afgelopen 2 dagen voelt niet echt betrouwbaar, de snelheid en het FOMO gevoel stak de kop weer op en het is soms zo herkenbaar. Wel is het zo dat de daling de afgelopen week sneller en dieper ging dan die van de week ervoor. Kortom, er stonden lagere bodems dan die van de week ervoor en op zich is dat geen goed teken als we dat naar beurstermen vertalen. Daarom ben ik net als iedereen zeer benieuwd naar het vervolg de komende week, kalmte is er amper op de markten nu dus we moeten alert blijven en proberen om te handelen op grote bewegingen ofwel rond de topzone of rond de bodem.

Maar dat er zich kansen genoeg voordoen is een feit, ook nu weer, het stevige herstel zou wel eens een momentum kunnen opleveren voor een nieuwe instap omlaag hetgeen ik voorzichtig ook doe met kleine posities voor de leden.

Weekoverzicht:
Op Wall Street sluit alles desondanks de rally van donderdag en vrijdag de week af met verlies, de Dow Jones kreeg alle kanten van het spectrum te zien want na het nieuwe record van maandag op 35.091 punten terwijl de bodem van de afgelopen week uitkwam op 33.555 punten. Een verschil tussen hoog en laag toch 1535 punten ofwel 4,5%. Door de rally van donderdag en vrijdag beperkt de Dow het verlies tot 395 punten bekeken over de gehele week. De S&P 500 verloor 59 punten terwijl de Dow Transport slechts 26 punten lager sloot. De grootste verliezen zien we bij de tech indices, de Nasdaq verloor 322 punten terwijl de Nasdaq 100 de week 326 punten lager sluit. De SOX index (semiconductor index) verloor 131 punten. De tech indices staan na de rally nog altijd onder hun 50-daags gemiddelde. Hoe dan ook een behoorlijk volatiele week op Wall Street.

Europa lag er ook weer verdeeld bij want de AEX verloor 15 punten (-2,1%) terwijl de DAX net in de plus sluit op weekbasis (+17 punten). De Franse CAC 40 sluit de week vlak af, er staat een verliesje van -0,4 punt. In Europa dus een vreemd verloop en vooral de divergentie valt ook hier op, zie het verschil tussen de AEX en de DAX, wel werd het een volatiele week alles bij elkaar genomen want de indices laten een brede range zien tussen hoog en laag. De top bij de AEX kwam uit op 718,5 punten, de bodem zien we rond de 678 punten, tussen hoog en laag goed voor ruim 40 punten.

Resultaat dit jaar verloopt naar wens maar we blijven rustig:
Deze maand heb ik al 2 keer met posities winst kunnen behalen, we zitten nu weer met wat kleine posities in de markt die op de komende week zijn gericht, dit na het stevige herstel van de afgelopen 2 sessies, ofwel ik ga voor een nieuwe terugval na de heropleving. Zo staan we deze maand op een mooie winst en ook bekeken over dit jaar (2021) loopt alles prima. We bouwen gestaag verder en ik verwacht dat we nog wat kunnen doen de komende sessies. Morgen of maandag kunnen we mogelijk wat doen.

Wordt nu dus lid en volg de signalen, er komen nog hele leuke kansen dit jaar omdat ik de nodige volatiliteit verwacht op beurzen ... Zie hieronder het resultaat van deze maand per abonnement. De posities die nu open staan kunt u maandag nog opnemen.

LET OP !! Maak nu gebruik van de aanbieding die loopt tot 1 JULI voor €39 (Polleke Trading €49)... Via de site en dan de Tradershop kunt zich inschrijven en daar kunt u als lid meteen ook de lopende posities met alle details inzien. Ga naar de Tradershop en schrijf u meteen in ... https://www.usmarkets.nl/tradershop

Technische ontwikkeling markt:
Technisch bekeken blijft alles moeilijk nu, we zien veel beweging en dat maakt alles er niet makkelijker op. Toch kunnen we op extremen wat doen, dat is ook weer een voordeel bij het handelen. Wel is het zo dat de indices nu onder hun toppen staan maar waar ik dacht dat het even voorbij zou zijn (wat nog altijd kan) zien we dat alles behalve de tech indices er weer naartoe kruipt. Wel is het ook zo dat de beweging van pakweg 2-3% omhoog vanaf de bodem kan worden gecorrigeerd de komende week. Dus technisch even moeilijk maar aan de andere kant is het ook zo dat de rally snel weer kan worden verkocht.

De komende dagen weten we meer, even maandag afwachten. En nogmaals, technisch neig ik meer naar een nieuwe poot omlaag, dus opletten en niet te gretig worden.

Overzicht markt:

Technische conditie AEX:
De AEX herpakt zich sterk en dat na de piek onder de belangrijke steun, het was wel slecht dat die even niet werd gehouden maar het slot erboven is in ieder geval positief voor op de korte termijn. Wel twijfel ik of de index nu zomaar weer naar de top kan, een hertest van die zone 688-690 punten zit er nog zeker in de komende week. We gaan het zien, steun nu de zone 695-698 met snel daaronder die bodemzone 688-690 punten. Dat wordt belangrijk nu. Weerstand rond de huidige stand en de 708 punten, later de bekende 712 en de topzone 718-719 punten.

Technische conditie DAX:
De DAX blijft nog steeds sterk liggen en wist zich desondanks de stevige schuiver van donderdag te herpakken tot net onder de topzone. Dat wil niet zeggen dat we er vanuit moeten gaan dat de DAX vrij spel omhoog krijgt, wel is het zo dat de index zich sterk weet te houden in deze toch moeilijke fase.

De DAX blijft dus boven de 15.000 punten voorlopig, steun nu die 15.200, de 15.100 en de bodemzone rond de 14.800-14.850 punten. Onder die 14.850 punten kan het wel versnellen omlaag maar we hebben voorlopig nog een houvast bij de DAX. We zien ook de lagere toppen via de grafiek hieronder en de indicatoren blijven nog altijd zwak bij de DAX. Het ziet er desondanks het verloop van de afgelopen 2 sessies nog steeds niet al te best uit. Weerstand nu de top rond de 15.500 punten.

S&P 500 analyse:
De S&P herpakt zich sterk vanaf het 50-MA en de steunlijn onder de bodems, het ging wel weer heel snel zodat ik nog wel een correctie verwacht op deze grote move omhoog. Weerstand nu de zone 4175-4200 punten, later de topzone rond de 4230-4235 punten. Steun blijft de 4120 en de bodem van de afgelopen week rond de 4065 punten, dat het snel kan gaan hebben we gemerkt en daar moeten we hoe dan ook rekening mee blijven houden.

Analyse Nasdaq:
De Nasdaq blijft zwak, de index staat na het herstel van vrijdag nog altijd onder het 50-MA en de indicatoren staan negatief. Zowel de RSI onder de 50 en de MACD onder de 0-lijn. Steun nu de bodem van afgelopen week rond de 13.000 punten, later de 12.750 punten. Weerstand nu het 50-MA rond de 13.550 punten en de 13.725 punten. De index staat nu redelijk ver onder de top zodat ik niet verwacht dat we daar na 2 pogingen weer snel gaan geraken. We kijken ook hier naar het verloop de komende sessies ... Ik verwacht via de Nasdaq dat er snel een volgende daling op gang kan komen.

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.214 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 68,75 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1844 dollar staat.

De LIVEBLOG en Twitter:
Via de LIVEBLOG en tussendoor ook via mijn Twitter account laat ik gedurende de dag ook wat grafiekjes met korte uitleg voorbij komen over de markt. Op Twitter kunt u mij volgen via @USMarkets dan kunt u deze snelle informatie die ik deel uiteraard ook inzien .... https://twitter.com/USMarkets , ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

LET OP !! Maak nu gebruik van de aanbieding die loopt tot 1 JULI voor €39 (Polleke Trading €49)... Via de site en dan de Tradershop kunt zich inschrijven en daar kunt u als lid meteen ook de lopende posities met alle details inzien. Ga naar de Tradershop en schrijf u meteen in ... https://www.usmarkets.nl/tradershop

Hieronder de resultaten van dit jaar (2021):


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Gisteren, 14:32

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Kern Detailhandelsverkopen (Maandelijks) (Apr) 14:30 -0,8% 0,7% 9,0% Actueel: -0,8% Verwacht: 0,7% Vorige: 9,0%
USA USA: Detailhandelsverkopen (Maandelijks) (Apr) 14:30 0,0% 1,0% 10,7% Actueel: 0,0% Verwacht: 1,0% Vorige: 10,7%
Gisteren, 13:32

Markt snapshot Wall Street 14 mei

TOP NEWS
Colonial Pipeline ramps up as U.S. seeks to emerge from fuel crunch
Colonial Pipeline ramped up deliveries to fuel-starved markets up and down the East Coast following a nearly week-long outage caused by hackers, as Washington sought to reassure motorists that supplies would return to normal soon.

TSMC looks to double down on U.S. chip factories as talks in Europe falter
Taiwan Semiconductor Manufacturing Co is weighing plans to pump tens of billions of dollars more into cutting-edge chip factories in the U.S. state of Arizona than it had previously disclosed, but is cool on prospects for an advanced European plant, people familiar with the matter told Reuters.

Tesla in talks with China's EVE for low-cost battery supply deal - sources
Tesla is in talks with Chinese battery maker EVE Energy to add the firm to its Shanghai factory supply chain, four people familiar with the matter said, as it seeks to boost procurement of lower cost batteries.

Disney's streaming growth slows as pandemic lift fades
Disappointing growth of Walt Disney's namesake streaming service on Thursday overshadowed better-than-expected overall profits, driving down shares of the entertainment company.

General Mills to buy Tyson Foods' pet treats business for $1.2 billion
General Mills said it would buy Tyson Foods' pet treats business for $1.2 billion in cash, as the cereal maker builds its pet food portfolio.


BEFORE THE BELL
U.S. stock index futures firmed at the end of a volatile week marred by worries about rising inflation and a subsequent tightening of monetary policy, while investors awaited retail sales data. European shares crawled higher. Japanese stocks clocked their biggest weekly loss in nine months as investors refrained from placing big bets, while China stocks ended the week higher. The dollar edged lower as risk appetite recovered across markets. Oil prices rose, though gains were capped by the coronavirus situation in major oil consumer India and the restart of a fuel pipeline in the United States. Gold prices were higher.


STOCKS TO WATCH
Results
Aeva Technologies Inc: The company said on Thursday it signed a deal to develop a sensor for a self-driving car to be made by an "undisclosed large company," and its shares rose even as it reported that its loss ballooned and sales came in far below forecasts. Aeva reported first-quarter revenue of $300,000, down from $500,000 a year earlier and far below analysts' estimate of $1.38 million. Its adjusted operating loss more than doubled to $15.6 million from $6.1 million a year ago. Aeva said on Thursday it had signed a "foundational agreement with an undisclosed large company to develop best-in-class lidar" for the customer's autonomous driving program.

Airbnb Inc: The company beat Wall Street expectations for first-quarter gross bookings and revenue on Thursday, as speedy COVID-19 vaccinations and easing restrictions encouraged more people to check into its vacation rentals. Gross bookings jumped 52% to $10.29 billion in the quarter, easily beating analysts' estimates of $6.93 billion. Its revenue rose 5.4% to $886.9 million in the first quarter ended March 31, exceeding estimates of $714.4 million. Adjusted loss before interest, taxes, depreciation and amortization narrowed to $59 million, from $334 million a year earlier, largely due to cost cuts.

DoorDash Inc: The company raised its forecast for annual gross order value on Thursday, as stimulus checks helped keep food delivery demand resilient in the first quarter even as vaccinations and an easing of restrictions encouraged people to dine out again. DoorDash, which has also branched out into delivery from grocery and convenience stores last year, reported a near three-fold jump in quarterly revenue to $1.08 billion, beating analysts' estimates of $993.3 million. DoorDash said it expects full-year marketplace gross order value (GOV) of $35 billion to $38 billion, up from its previous forecast of $30 billion to $33 billion.

Honda Motor Co Ltd: The company reported a rebound to profit for the fourth quarter helped by cost cuts but warned semiconductor shortages and higher raw material costs would curb growth in the current year. Its forecast for operating profit for the year that began on April 1 of 660 billion yen was short of the 791.7 billion forecast by analysts, SmartEstimate data showed. In the three months to March 31, Japan's No.2 carmaker by sales posted an operating profit of 213.2 billion yen following a 5.6 billion yen loss a year earlier. That result was better than a consensus estimate of 107.4 billion yen profit from nine analysts surveyed by SmartEstimate.

Mizuho Financial Group Inc & Sumitomo Mitsui Financial Group Inc: Two of Japan's megabanks forecast a drop in credit-related costs this year on expectations the economy will recover as vaccination proceeds. Mizuho is predicting credit-related costs of 100 billion yen this year, while SMFG's sees costs at 300 billion yen. Both figures were smaller than those of the last financial year.

Walt Disney Co: Disappointing growth of Disney's namesake streaming service on Thursday overshadowed better-than-expected overall profits, driving down shares of the entertainment company. Adjusted earnings-per-share for the fiscal second quarter came in at 79 cents for January through April 3, Disney said. Analysts had expected 27 cents. The average monthly revenue per paid subscriber for Disney+ decreased from $5.63 to $3.99, the company said, due to the launch of the lower-priced Disney+ Hotstar in overseas markets. Factset estimates showed Wall Street was expecting average revenue of $4.10 per user. Separately, J.P.Morgan expressed confidence that Disney+ will grow at a robust pace despite a sluggish showing in the second quarter, and said its legacy businesses will also improve as economies reopen.

Deals of the Day
General Mills Inc & Tyson Foods Inc: General Mills said it would buy Tyson Foods' pet treats business for $1.2 billion in cash, as the cereal maker builds its pet food portfolio. The deal would add Nudges, Top Chews and True Chews brands to General Mills' portfolio that already includes Blue Buffalo pet foods label. As part of the deal, which would be funded with cash on hand and short-term borrowing, General Mills would also acquire a manufacturing facility in Independence, Iowa.

Graphic Packaging Holding Co: The company said it would acquire Europe's AR Packaging from CVC Capital Partners Fund for about $1.45 billion in cash to expand its footprint. Graphic Packaging said the deal with Europe's second-largest producer of fiber-based consumer packaging is expected to add $1.1 billion to its annual sales, besides being immediately accretive to its earnings per share and cash flow. The deal, which has been unanimously approved by the boards of both the companies, is expected to close in four to six months.

In Other News
Alphabet Inc: A U.S. judge on Thursday dismissed antitrust claims against Google brought by a group of advertisers, but offered them a chance to try again after addressing what she called "serious concerns." The ruling by District Judge Beth Labson Freeman in San Jose, California, marks one of the first major decisions in a spate of antitrust cases filed against Google over the last two years by users and rivals as well as the U.S. Department of Justice and state attorneys general. Labson Freeman said plaintiffs, including Hanson Law Firm and Prana Pets, that alleged Google abuses its dominance in digital advertising need to clarify which market they think it monopolizes. Separately, Google said it was leading about 30 companies and trade groups in opposing a lawsuit that seeks to stop over 90,000 spouses of highly skilled U.S. visa workers from having jobs in the country.

Amazon.com Inc: The company will create 10,000 new permanent jobs in the United Kingdom in 2021, taking its total workforce in the country to more than 55,000, it said. Amazon said the new jobs will include roles across its operations network, at its corporate offices and Amazon Web Services (AWS). The group plans to open a new fulfilment centre in Hinckley, central England, creating 700 jobs. It will also open a parcel centre in Doncaster, northern England, and further fulfilment centres in Dartford, near London, Gateshead in northeastern England and Swindon in western England, each creating more than 1,300 permanent jobs. Separately, the company is in talks with Japanese power utilities and trading houses to build a renewable power plant in Japan to procure clean energy for its local data centres, the Nikkei reported late on Thursday.

Aurora Cannabis Inc: The company said on Thursday it would move its U.S. stock listing to the Nasdaq due to the exchange's "cost-effectiveness," following similar moves by rivals last year. The company missed expectations for third-quarter revenue, hit by the impact of coronavirus-induced restrictions in Canada. "This listing transfer will enable us to realize cost efficiencies as part of our efforts to deliver long-term value to shareholders," Chief Executive Officer Miguel Martin said in a statement. Aurora's shares will start trading on the Nasdaq on May 25 under the ticker symbol "ACB."

Bank of America Corp: Three senior tech bankers at Bank of America have left the bank to join boutique advisory firm Centerview Partners, according to people familiar with the matter. Jack McDonald has joined Centerview as a partner, after spending over two decades at Bank of America where he was recently co-head of global investment banking. Two other senior tech bankers, Steve Miller and Gary Kirkham, have also joined Centerview.

Citigroup Inc & Credit Suisse Group AG: Citi has hired Didier Denat from Credit Suisse to chair its alternative assets franchise in Europe, the Middle East and Africa (EMEA), according to a memo seen by Reuters. Denat, who spent 21 years at Credit Suisse, was a member of the Swiss bank's executive board and most recently headed its corporate banking business. Citi has also promoted Theo Giatrakos, who was in charge of investment banking for Central and South East Europe, as head of its alternative assets group in EMEA, the memo said.

Fisker Inc: The electric car maker has finalized its vehicle-assembly deal with Foxconn, including plans to open a U.S. plant in 2023, the companies said on Thursday. The plant's location has not been identified, but Fisker Chief Executive Henrik Fisker said four states are under consideration, including Foxconn's plant site in Wisconsin. Foxconn Chairman Liu Young-way previously said electric vehicles (EVs) have a "promising future" in Wisconsin but did not elaborate. The annual capacity for the U.S. plant will be at least 150,000 vehicles to start, Fisker said.

iQiyi Inc: The Chinese video streaming platform, majority-owned by Baidu, may be able to turn a profit in five years, its chief executive told Reuters in an interview. iQiyi, which incorporates artificial intelligence to predict viewership and box office, will turn to "intelligent production" to partly help it cut cost and turn a profit in the future, founder and CEO Gong Yu said.

Moderna Inc: Samsung BioLogics said no decision has been made yet on producing Moderna's COVID-19 vaccine in South Korea after a newspaper reported the two companies had agreed on a contract manufacturing deal. The Chosun Ilbo reported that the biotech arm of Samsung Group has agreed to produce the Moderna vaccine in its plant in Songdo, part of which will be used for domestic vaccination, citing unnamed government and pharmaceutical industry sources. Samsung BioLogics said in a short filing to the stock exchange that no decision has been finalised. The company will provide an update within a month as required by regulations, a company official said.

Pfizer Inc: The company's COVID-19 vaccine generates antibody responses three-and-a-half times larger in older people when a second dose is delayed to 12 weeks after the first, a British study said. "Our study demonstrates that peak antibody responses after the second Pfizer vaccine are markedly enhanced in older people when this is delayed to 12 weeks," Helen Parry, an author of the study based at the University of Birmingham, said. Separately, Vietnam is seeking 31 million doses of the COVID-19 vaccine jointly developed by Pfizer and BioNTech in 2021, its health ministry said, as the country seeks to secure its vaccines amid competition and supply uncertainty.

Royal Dutch Shell PLC: The company said it will be working with a university in Singapore in a research project worth S$4.6 million over three years to convert carbon dioxide to fuels and petrochemicals. Researchers from Shell and the National University of Singapore (NUS) will develop processes to produce ethanol and n-propanol from carbon dioxide, a byproduct from industrial processes, the two organizations said in separate statements on their websites.

State Street Corp: The company agreed to pay a $115 million criminal penalty and enter a deferred prosecution agreement to resolve charges the bank defrauded customers by secretly overcharging them for back-office expenses, the U.S. Department of Justice said on Thursday. According to settlement papers, State Street admitted that from 1998 to 2015 its executives defrauded customers out of more than $290 million through hidden markups. The Boston-based company also admitted that its executives tried to conceal the markups by leaving the details off invoices and "actively" misleading customers who questioned them.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Co: The company is weighing plans to pump tens of billions of dollars more into cutting-edge chip factories in the U.S. state of Arizona than it had previously disclosed, but is cool on prospects for an advanced European plant, people familiar with the matter told Reuters. TSMC announced last year that it would invest $10 billion to $12 billion to build a chip factory in Phoenix. Reuters this month reported that previously disclosed factory could be the first of up to up to six planned plants at the site. Now, company officials are debating whether the next plant should be a more advanced facility that can make chips with so-called 3-nanometer chipmaking technology compared to the slower, less-efficient 5-nanometer technology used for the first factory. The more advanced 3-nanometer plant could cost $23 billion to $25 billion, one person familiar with the matter told Reuters. Details of TSMC's plans for the additional factories at the Arizona site have not been previously reported. Separately, the company does not see any major impact on chip exports from Taiwan's largest airline having to cut flights while pilots are quarantined over a COVID-19 outbreak, it said.

Tesla Inc: The company is in talks with Chinese battery maker EVE Energy to add the firm to its Shanghai factory supply chain, four people familiar with the matter said, as it seeks to boost procurement of lower cost batteries. The talks are advanced and the Palo Alto, California-based company is seeking to finalise the partnership in the third quarter, said two of the people. Shenzhen-listed EVE is running some final-stage tests of its products for Tesla, said one person.

Total SE: The company plans to raise gasoline production at its 225,500 barrel-per-day (bpd) Port Arthur, Texas, refinery after drawing down the fuel in full storage tanks, sources familiar with plant operations said on Thursday. A Total spokeswoman did not immediately reply to a request for comment.


ANALYSIS
U.S. investors looking for protection as inflation pressures bubble, stocks volatile
U.S. investors grappling with the latest stock volatility and evidence of inflation say they have been positioning themselves for more unexpected kinks in the road to recovery.


ANALYSTS' RECOMMENDATION
Cadence Bancorp: Raymond James raises rating to outperform from market perform, reflecting improved loan growth, a more favorable credit outlook and better management of excess liquidity.

Churchill Downs Inc: Jefferies raises rating to buy from hold, following expansion of racetrack and casino along with prospective digital gaming.

Farfetch Ltd: Credit Suisse raises price target to $84 from $83, after reporting a better-than-expected revenue in first-quarter results.


ECONOMIC EVENTS (All timings in U.S. Eastern Time)
0830 (approx.) Import prices mm for Apr: Expected 0.6%; Prior 1.2%
0830 (approx.) Export prices mm for Apr: Expected 0.6%; Prior 2.1%
0830 (approx.) Import prices yy for Apr: Prior 6.9%
0830 (approx.) Retail sales mm for Apr: Expected 1.0%; Prior 9.8%
0830 (approx.) Retail sales ex-autos mm for Apr: Expected 0.7%; Prior 8.4%
0830 (approx.) Retail ex gas/autos for Apr: Prior 8.2%
0830 (approx.) Retail control for Apr: Expected -0.2%; Prior 6.9%
0830 (approx.) Retail sales YoY for Apr: Prior 27.72%
0915 (approx.) Industrial production mm for Apr: Expected 1.0%; Prior 1.4%
0915 (approx.) Capacity utilization SA for Apr: Expected 75.0%; Prior 74.4%
0915 (approx.) Manufacturing output mm for Apr: Expected 0.4%; Prior 2.7%
0915 (approx.) Industrial production YoY for Apr : Prior 1.02%
1000 (approx.) Business inventories mm for Mar: Expected 0.3%; Prior 0.5%
1000 (approx.) Retail inventories ex-auto revenue for Mar: Prior 0.6%
1000 U Mich Sentiment Preliminary for May: Expected 90.4; Prior 88.3
1000 U Mich Conditions Preliminary for May: Expected 99.6; Prior 97.2
1000 U Mich Expectations Preliminary for May: Expected 85.0; Prior 82.7
1000 (approx.) U Mich 1 year inflation preliminary for May: Prior 3.4%
1000 (approx.) U Mich 5-year inflation preliminary for May: Prior 2.7%


COMPANIES REPORTING RESULTS
No major S&P 500 companies are scheduled to report for the day.


CORPORATE EVENTS (All timings in U.S. Eastern Time)
0800 Zimmer Biomet Holdings Inc: Annual Shareholders Meeting
0830 Diversey Holdings Ltd: Q1 earnings conference call
0830 Intercontinental Exchange Inc: Annual Shareholders Meeting
0900 Integra Lifesciences Holdings Corp: Annual Shareholders Meeting
0900 Marriott Vacations Worldwide Corp: Annual Shareholders Meeting
0900 Medpace Holdings Inc: Annual Shareholders Meeting
1000 Baker Hughes Co: Annual Shareholders Meeting
1000 Morningstar Inc: Annual Shareholders Meeting
1000 Vulcan Materials Co: Annual Shareholders Meeting
1000 Western Union Co: Annual Shareholders Meeting
1100 IAC/Interactive Corp: Annual Shareholders Meeting
1100 Weyerhaeuser Co: Annual Shareholders Meeting
1130 ANSYS Inc: Annual Shareholders Meeting
1130 Zebra Technologies Corp: Annual Shareholders Meeting
1200 Sempra Energy: Annual Shareholders Meeting
1730 Seagen Inc: Annual Shareholders Meeting


EX-DIVIDENDS
Allison Transmission Holdings Inc: Amount $0.19
Amerisourcebergen Corp: Amount $0.44
Amgen Inc: Amount $1.76
Bio-Techne Corp: Amount $0.32
BOK Financial Corp: Amount $0.52
Capital One Financial Corp: Amount $0.40
Carlisle Companies Inc: Amount $0.52
CF Industries Holdings Inc: Amount $0.30
Chemours Co: Amount $0.25
CNA Financial Corp: Amount $0.38
Dolby Laboratories Inc: Amount $0.22
Highwoods Properties Inc: Amount $0.48
Jefferies Financial Group Inc: Amount $0.20
Kemper Corp: Amount $0.31
KKR & Co Inc: Amount $0.14
KLA Corp: Amount $0.90
Louisiana-Pacific Corp: Amount $0.16
MSA Safety Inc: Amount $0.44
PacWest Bancorp: Amount $0.25
Pool Corp: Amount $0.80
Rockwell Automation Inc: Amount $1.07
Southern Co: Amount $0.66
Ubiquiti Inc: Amount $0.40
Valero Energy Corp: Amount $0.98

Loading..
Er is een fout opgetreden