Wo 21 jul. 2021, 16:32

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Ruwe Olievoorraden 16:30 2,108M -4,466M -7,897M Actueel: 2,108M Verwacht: -4,466M Vorige: -7,897M
Za 9 sep. 2023, 12:09

Augustus de beste maand in jaren, meedoen tot 1 NOV voor 35 euro

Beste beleggers,

De maand augustus hebben we goed kunnen afsluiten na winst te nemen op de LONG posities deze week. We richten ons nu op september waar ik opnieuw kansen verwacht al zullen we voorzichtig blijven. Wie mee wil doen kan nu een proefabonnement uitproberen bij US Markets Trading en dat tot 1 NOVEMBER voor € 35 !! We zitten in ieder geval terug op het juiste spoor na een paar maanden minder goed voor de dag om te komen door de moeilijke markt en de behoorlijk volatiele marktsituatie in de maanden mei, juni en juli ... Vergeet ook niet dat we daarvoor maar liefst 15 maanden op rij met een positief resultaat de maand af konden sluiten, deze maand was ook meteen de beste in jaren zodat we het opgelopen verlies helemaal weer terug hebben kunnen halen zodat we ook op jaarbasis weer met een mooie plus voor de dag komen.

Er staan nu geen posities meer open zodat u meteen mee kunt doen met de volgende mogelijkheden die ik vanaf volgende week verwacht. Mijn visie is nu dat er richting het einde van dit jaar nog een paar mooie momenten gaan komen om te handelen via mijn bekende strategie en dan heb ik het over zowel LONG als SHORT momenten. We wachten nu eerst rustig af tot er zich nieuwe duidelijke kansen voordoen, we krijgen nog inflatie cijfers uit de VS en vrijdag ook nog het belangrijke banenrapport uit de VS.

Schrijf u nu in voor een abonnement naar keuze en volg ons tot minimaal 1 NOVEMBER via het nieuwe proefabonnement ... Aarzel dus niet en schrijf u snel in, dan staat u morgen al op onze ledenlijst en ontvangt u alle signalen en updates ...

Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar een van onze abonnementen voor signaaldiensten ...

Wat kun je verwachten?

  • Signalen op de indexen en aandelen
  • Signalen op indexen en aandelen (Guy en COMBI Trading) met alle details om de positie aan te kopen
  • Elke ochtend voorbeurs een uitgebreide marktupdate
  • Vaak tussentijdse updates over de markt en de posities
  • Toegang tot de ledenboxen (Forum met leden)

U beslist altijd zelf of u meedoet met de signalen die we verzenden of niet. Alle signalen die we hebben afgegeven zijn voorzien van een fondscode zodat u die via uw broker of bank kunt invoeren om er snel mee aan de slag te gaan. We sturen regelmatig signalen op indexen zoals de AEX, de DAX, de Dow Jones, de Nasdaq en de CAC 40. Bij Guy Trading en COMBI Trading sturen we ook vaak signalen op de "Magnificent Seven" aandelen of de TOP 7 bedrijven op Wall Street en dat zijn Apple, Microsoft, Alphabet (Google), Amazon, Meta Platforms, Nvidia en Tesla. Ook binnen de AEX nemen we vaak een positie op volatiele aandelen zoals ASML en ASMI. Verder komt bij Guy Trading ook de Brent olie vaak aan bod omdat de olie ook zeer interessant blijft om te handelen.

Op zich is alles gemakkelijk en goed op te volgen en het is ook niet zo dat we te veel transacties doen. Door dat we Boosters of Turbo's werken kunnen we natuurlijk ook in beide richtingen inspelen, zowel LONG als SHORT. Ook nemen we telkens de tijd met de gekozen posities, gemiddeld zitten we tussen de 3 en 15 dagen in een positie, dat hangt ook af van de markt af. Verder kan iedereen doen wat men wil en dus ook met andere producten waar u beter bekend mee bent, deze keuze kunt u altijd zelf maken. Het is wel zo dat u dan het beste de instap en uitstap opvolgt die wij naar de leden verzenden.

Schrijf u direct in via deze proefaanbieding tot 1 NOVEMBER voor € 35 , dan staat u snel op onze verzendlijst zodat u alle updates en signalen ontvangt. Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar voor een van onze abonnementen.

Resultaat maand augustus 2023:

Tot snel ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Vandaag, 08:45

Kans op redelijke week na bereiken van steunzone aanwezig

Beste beleggers,

De markt blijft zwak als we het verloop van vorige week bekijken, wel is het zo dat de kans op een technisch herstel nu wel groot wordt. We gaan het zien in de loop van de week waar er vrijdag nog belangrijke inflatiecijfers komen. De 10 jaars rente die fors opliep de afgelopen week houden we ook in de gaten, die staat met 4,47% hoog en dicht bij het hoogste niveau van 4,5% die vorige week even op de borden stond. Het is wel een soort psychologische grens voor de markt. Dat kan denk ik wel even de hoogste stand blijven al zegt dat weinig. De Brent olie staat vanmorgen rond de 92,4 dollar, de euro zien we rond de 1,064 dollar. We zitten met enkele posities in de markt nu, deze week bekijken we rustig hoe dat zal verlopen.

Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proef aanbieding. Er loopt nu een aanbieding om een abonnement uit te proberen tot 1 DECEMBER en dat voor slechts €35 !! Polleke Trading wordt dan €45 en COMBI-Trading kan nu voor €75 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ... Wat zitten met wat posities in de markt nu, u kunt deze nog opnemen. Verder verwachten we nog veel mogelijkheden om op te handelen richting het einde van het jaar.

Marktupdate 25 september:
Wat we kunnen onthouden van vorige week is de meer agressieve toon van de FED, dat zorgde ervaar dat alles moeilijk verlies op de beurzen richting het einde van de week. Verder blijven de stakingen bij de autobouwers aanhouden, tot nu toe zijn er nog amper toegevingen. Ook deze week zal de markt kijken hoe de stakingen zich verder ontwikkelen. Wel steeg het aandeel Ford vrijdag toen UAW-president Shawn Fain opmerkte dat de vakbond “echte vooruitgang” had geboekt bij de besprekingen met Ford.

Verder komen er in de loop van deze week nog wat kwartaalcijfers van onder andere Costco en Nike. Wat betreft economische cijfers krijgen we donderdag een zicht op de economische groei in de VS, vrijdag komen de belangrijke inflatiecijfers (PCE-index) naar buiten en dat is de favoriete inflatie-indicator van de FED.

Als we naar de afgelopen week kijken dan zien we dat de S&P 500 met zo'n 3% verlies de week afsloot. De Nasdaq moest meer dan 3,5% inleveren over de gehele week. De Dow Jones verloor zo'n 2% op weekbasis. In Europa zien we dat de AEX ongeveer 1,55% verloor terwijl de DAX de week afsloot met zo'n 2,1% verlies. De CAC 40 daalde over de gehele week met 2,6%. De BEL 20 sluit de week af met 2,1% verlies.

De verkoopdruk op de beurzen blijft aanhouden nu beleggers zich steeds meer zorgen beginnen te maken over de ontwikkelingen van de rente. Na eerder te denken dat er geen verhogingen meer komen moet men nu plots rekening houden met nog een stap omhoog en vooral dat de rente voor een langere periode hoog zal blijven. FED-voorzitter Jerome Powell blijft echter wel overtuigd dat er een zachte landing komt maar daar is niet iedereen het over eens. De FED was er lange tijd van overtuigd dat de inflatie wel voorbij zal gaan maar tot nu toe krijgt men het niet onder controle. Het duurt allemaal veel langer dan men verwacht hetgeen beleggers niet leuk vinden.

Strategie komende dagen:
Voor wat betreft deze maand (september) en de rest van dit jaar zie ik zeker nog genoeg mogelijkheden om te handelen en dat zowel long als short. De leden krijgen altijd een signaal zodra we wat gaan doen. Voor wie geen lid is kan zich uiteraard inschrijven via de aanbieding tot 1 december via de Tradershop ... en dan meteen de posities die open staan volgen.

Marktoverzicht:
Op Wall Street zien we de indices opnieuw twijfelen na een poging tot herstel vooral bij de technologie aandelen, de Dow Jones index sluit uiteindelijk met een verlies van 106 punten (-0,31%) zodat het slot nu op 33.964 punten uitkomt, de S&P 500 verloor 10 punten (-0,23%) om op 4320 punten te sluiten. De technologie indices sluiten vrijdag nagenoeg onveranderd, de Nasdaq verloor 12 punten (-0,1%) en komt nu uit op 13.212 punten terwijl de Nasdaq 100 met 7 punten (0,05%) winst de sessie afsluit op 14.701 punten. De SOX index sluit wel met een redelijke winst van 26 punten (0,8%), het slot komt nu uit op 3365 punten. Verder zien we 70 punten (-0,47%) verlies bij de Dow Transport index met een slot op 14.988 punten.

In Europa zien we vrijdag wat verlies, de AEX sluit 1,6 punten (-0,22%) lager met een slot op 730,09 punten terwijl de DAX 14 punten (-0,1%) verloor en op 15.557 punten sluit. De Franse CAC 40 verloor vrijdag 29 punten (-0,4%) en sluit de week af op 7185 punten terwijl de BEL 20 met 13,5 punten (-0,37%) verlies de sessie afsluit op 3638,5 punten.

De futures die een indicatie afgeven voor de opening staan zowel in Europa als op Wall Street wat hoger vanmorgen. Veel indexen testen hun steun zoals u kunt zien op de grafieken. Het kan wel weer een moeilijke sessie worden vandaag omdat de omgevingsfactoren er nog altijd onbetrouwbaar uitzien. In Azië zien we dat de Nikkei ongeveer 0,9% hoger staat terwijl de Hang Seng op ongeveer 1,5% verlies staat. De 10 jaars rente in de VS komt vanmorgen uit op 4,47%, de Brent olie verloor vrijdag opnieuw wat en komt vanmorgen uit rond de 92,4 dollar. De euro staat vanmorgen rond de 1,064 dollar ...

Signalen: We hebben wat posities opgenomen donderdag
We zitten nu met enkele posities in de markt bij alle signaaldiensten, de markt zakt eind vorige week nog wat door maar we zien dat er nu belangrijke steunlijnen worden opgezocht. Bij Guy Trading en COMBI Trading lopen er ook nog 2 posities op aandelen. We blijven voorzichtig, er komen nog genoeg kansen richting het einde van dit jaar. Meedoen kan, dan mist u niets en kunt u in ieder geval een tijdje mee kijken hoe we te werk gaan.

Economische agenda deze week:

Wilt u onze signalen ontvangen? Nu € 35 tot 1 DECEMBER
Wie er mee wil doen met de signalen die we naar de leden versturen kan nu lid worden via de nieuwe aanbieding, dan kunt u een tijdje meedoen of meekijken tot 1 DECEMBER en dat voor € 35 ... U kunt zich meteen inschrijven voor deze aanbieding kan via https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u zo snel mogelijk op onze ledenlijst en ontvangt u alle updates en signalen ... Via de Tradershop op de website www.usmarkets.nl (account aanmaken en inloggen) kunnen de leden altijd zien welke posities er op dat moment nog open staan en die nog aankopen.

Met de signalen die we versturen kunnen de leden uiteraard altijd zelf de keuze maken om mee te doen of niet, het is niet ons om daarover te beslissen zodat u altijd vrij bent om te doen wat u wilt met de signalen. Meedoen kan met de Boosters of Turbo's waar we in de mail en in de SMS altijd de code bij plaatsen zodat u de positie snel kunt vinden bij uw bank of broker. Maar u kunt er ook altijd voor kiezen om mee te doen met instrumenten waar u zelf vaak mee werkt om te handelen op de indexen of aandelen. Wij sturen altijd een signaal om in- en om uit te stappen naar de leden.

Technisch overzicht 5 indices:

Analyse AEX:
Slotstand: 730,09 punten
Steun: 728 - 722 - 718 - 715
Weerstand: 735 - 742 - 748 - 755

Indicatoren:
MACD: Negatief onder
de 0-lijn
RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 755,4 (index staat lager)
200 MA: 750,5 (index staat lager)

Analyse DAX:
Slotstand: 15.557 punten
Steun: 15.500 - 15.450 - 15.375 - 15.200
Weerstand: 15.700 - 15.800 - 15.900 - 16.050

Indicatoren:
MACD: Negatief onder de 0-lijn

RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 15.888 (index staat lager)
200 MA: 15.541 (index staat hoger)

Analyse Dow Jones:
Slotstand: 33.964 punten
Steun: 33.800 - 33.600 - 33.300 - 33.100
Weerstand: 34.000 - 34.250 - 34.500 - 34.750

Indicatoren:
MACD: Negatief onder de 0-lijn
RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 34.850 (index staat lager)
200 MA: 33.808 (index staat hoger)

Analyse S&P 500:
Slotstand: 4320 punten
Steun: 4300 - 4275 - 4250 - 4225
Weerstand: 4325 - 4350 - 4375 - 4400

Indicatoren:
MACD: Negatief onder de 0-lijn
RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 4477 (index staat lager)
200 MA: 4191 (index staat hoger)

Analyse Nasdaq:
Slotstand: 13.212
Steun: 13.150 - 13.000 - 12.900 - 12.800
Weerstand: 13.250 - 13.400 - 13.600 - 13.800

Indicatoren:
MACD: Negatief onder de 0-lijn
RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 13.843 (index staat lager)
200 MA: 12.469 (index staat hoger)

Overzicht signaaldiensten:
Wie er mee wil doen met de signalen die we naar de leden versturen kan nu lid worden via de nieuwe aanbieding, dan kunt u meedoen of meekijken tot 1 DECEMBER en dat voor €35 ... U meteen inschrijven voor deze aanbieding kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u zo snel mogelijk op onze ledenlijst en ontvangt u alle updates en signalen ...

Resultaat maand september 2023

Resultaat maand augustus 2023

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Vandaag, 00:10

Polleke: EXTRA Zondag Videoblog

Kijk graag mee hoe we dagelijks tew­erk gaan bij Tech­nisch Polleke. DRIE verk­larende videoblogs per week.Kijk graag mee hoe we dagelijks tew­erk gaan bij Tech­nisch Polleke. DRIE verk­larende videoblogs per week. Waar zit­ten we in de pri­jsstruc­tu­ur op de DAX en AEX ? Wat vertelt u ASML voor…

Lees verder »
Zaterdag, 01:05

TA Dow Jones, DAX, AEX, PostNL, Prosus en Heineken

Leuk, er is weer een hele rits ver­zoeken. We gaan ze alle­maal bek­ijken en ik ben zelf zo vrij geweest er de Dow Jones aan toe te voe­gen. DAX op ver­zoek van lda: Het is best al een tijd­je dat de Duitse index zijwaarts beweegt. Sinds april dit jaar zit de koers gevan­gen bin­nen het blauwe blok.…

Lees verder »
Loading..
Er is een fout opgetreden
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.