Liveblog Archief zondag 22 mei 2022

1 liveblog items op zondag 22 mei 2022.

Zo 22 mei 2022, 09:56

Rustig handelen en momentum kiezen in deze moeilijke markt

Beste beleggers,

De signaaldiensten doen het allemaal goed dit jaar, en ook deze maand verloopt alles naar wens ...

In deze markt teveel doen zorgt voor veel risico dus we handelen als er zich een mooi momentum voordoet en nog steeds op halve kracht dus met kleine posities op enkele indices. De afgelopen week was er zo'n momentum, dinsdag hebben we dan ook enkele short posities opgenomen en die met een mooie winst kunnen sluiten toen de daling goed op gang kwam. Zo staan we ook deze maand (mei) op winst bij alle signaaldiensten, voor de leden zijn de signalen goed te volgen omdat we niet teveel doen en op deze manier krijgt iedereen de tijd om in te stappen. We zitten nu weer zonder posities, ik bekijk de markt van dag tot dag en mocht er zich weer een kans voordoen dan stap ik in met wat posities. Wel moet ook dan het momentum goed zijn, dat komt wel goed we blijven rustig wachten tot er zich een mogelijkheid voordoet. Wie te veel doet in een markt als deze kan met tegenvallers te maken krijgen, beter rustig op je kans wachten.

Meedoen kan door mijn momenten wil volgen, of gewoon voor wie gewoon wil weten wat mijn plannen zijn kan ook een abonnement nemen, ieder beslist uiteraard voor zichzelf. Wel ziet u aan de resultaten, en dat al een lange tijd, dat het loont om de signalen te krijgen die ik verstuur naar de leden. Probeer in ieder geval mij te volgen voor een tijdje, dat kan nu via de nieuwe aanbieding die loopt tot 1 AUGUSTUS en dat voor slechts €35. Schrijf u in via de Tradershop op de site of ga naar de volgende link en kies een abonnement https://www.usmarkets.nl/tradershop ... Dan staat u deze week nog op onze verzendlijst en ontvangt u onze signalen en markt updates.

Zie hieronder het resultaat van deze maand (MEI) en het resultaat van dit jaar (2022)

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.