Beursdagboek Trader Guy 13 augustus 2015, 09:00

...

AEX duikt diep, Wall Street herpakt zich intraday

13 augustus 2015, 09:00 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Weer een bewogen beurs­dag gis­teren, fors maar dan ook echt fors omlaag waar­door de AEX een van zijn meest heftige dalin­gen op dag­ba­sis van dit jaar te ver­w­erken kreeg. De index sloot af op 477 pun­ten, er stond ook even 475 op de bor­den zelfs. De DAX zette zijn 2e 300 pun­ten dal­ing na elka­ar neer en kwam zelfs even onder de 11.000 pun­ten terecht, veel tech­nis­che ste­un­pun­ten wer­den door­bro­ken. Deze week kri­j­gen de index­en er behoor­lijk van langs maar we moeten nog alti­jd niet ver­geten dat alles hangt tussen hoop en vrees, het­geen ik gis­teren ook al aan­gaf. Aan de bovenkant de top­pen, omlaag de belan­grijke ste­un­pun­ten. Voor de AEX de 470 – 472 en bij de DAX de 10.850 zone.

Wall Street kreeg ook te mak­en met een forse terugslag maar daar kwam er 2 uur voor het slot een zeer sterk her­s­tel op gang waar­door de indices vlak de dag kon­den afs­luiten. Ook op Wall Street veel beweg­ing maar zon­der echte schade nog steeds, die komt er pas zodra de Dow Jones onder de 17.000 pun­ten zakt. De S&P 500 kon het 200-daags gemid­delde op slot net houden, de index stond daar diep onder intra­day. Het is dus met alle hoop vasthouden momenteel, het wil wel uit­breken omlaag maar blijk­baar is de tijd er nog niet rijp voor nu.

De euro her­pakt zich fors, even 1,12 dol­lar zelfs op de bor­den. De Olie weet zich net als het goud wat te her­stellen, daar kan er mogelijk een short momen­t­je komen bin­nenko­rt, we zullen zien.

Advies­di­en­sten:
Bij de ser­vices hebben we weer actie onder­nomen, na een long eind vorige week nu in de shorts vanaf een mooi moment. AEX Sys­teem nam al winst want daar leggen we het risi­co heel wat lager, we hebben nu 135 pun­ten daar en deze maand 5 AEX pun­ten winst (€500). Polleke, Guy Trad­ing en Alles of Niets hebben ook de winst bin­nen gehaald waar­door we met mooie maand­scores zit­ten nu. Zie ook de tabel van deze maand met de score van de reeds afgeronde posi­ties hieron­der … Polleke gaat naar €2228 winst deze maand, totaal gaat naar €20.865. Ook Alles of Niets pakt een voltr­e­f­fer deze maand met €1310 winst, dat met MAX1000 per posi­tie en dat met ook MAX 2 posi­ties tegelijk. Guy Trad­ing gaat naar een plus van €1036 deze maand.

Om u in te schri­jven kunt u nu gebruik mak­en van de aan­bied­ing tot 1 OKTO­BER vanaf €39 … Schri­jf u in via deze link … http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html …

Tabel score augus­tus en totaal sinds start mid­den 2013:

AEX:
S&P 500:



Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.