Beursdagboek Trader Guy 11 augustus 2015, 08:59

...

AEX weer op 500, Systeem Trading naar +135 punten

11 augustus 2015, 08:59 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Een sterke sessie gis­teren al begon Europa na een mooie open­ing met een forse dal­ing gevol­gd na de mid­dag door een ste­vig her­s­tel. De AEX bewoog zo ongeveer 16 pun­ten intra­day en dat is behoor­lijk veel. Wall Street kende een sterke dag, de winst werd deze keer wel behouden tot het eind waar­door de indices daar rond de hoog­ste stand van de dag af wis­ten te sluiten. Er bli­jft weer­stand op Wall Street aan de bovenkant, we komen zo met de Nas­daq weer dichter bij de top­pen al werd er al een aan­tal keren gefaalt aan de bovenkant de afgelopen peri­ode. Een mooie plus­dag, dat wel maar is het ook zo dat we er een posi­tief ver­volg van kri­j­gen? Op zich bli­jven de Dow Jones, de Trans­port en in feite ook de S&P 500 zwak­jes, de Dow en de Trans­port staan op punt een death cross” te mak­en ter­wi­jl de S&P 500 al meerdere keren het 200-MA opzocht om er voor­lop­ig nog ste­un te vin­den.

De markt laat dus nog niet duidelijk zien welke kant het op moet de komende weken maar als we de afgelopen pak­weg 10 han­dels­da­gen naast elka­ar leggen dan is de bal­lans op Wall Street negatief ter­wi­jl die in Europa neu­traal is. Toch staan de AEX en de DAX dichter bij hun belan­grijke richt­pun­ten, de AEX onder de 499 – 500 en de DAX net onder de 10.80010.850 pun­ten. We gaan zien of die niveaus nog wor­den door­bro­ken de komende han­del­suren, zo niet dan moeten we ons weer gaan richt­en op de ste­un­pun­ten. Bij de DAX is dat de zone 11.40011.450 en bij de AEX de zone 490 – 492. In deze markt bli­jft het snel gaan, gis­teren stond de AEX een uur na open­ing zo‘n 8 pun­ten onder de stand die na 5 minuten op de bor­den stond. Wat betre­ft tem­po hebben we niets te kla­gen, wel moeten we voorzichtig bli­jven want we kun­nen onmo­gelijk alles meep­akken.

De Olie en het Goud die gis­teren ook her­s­tel lieten zien zakken van­mor­gen weer wat terug. De Euro kwam tot boven de 1,10 dol­lar maar zakt daar nu weer wat onder.

Advies­di­en­sten:
Bij Sys­teem Trad­ing hebben we gis­teren 2,5 AEX pun­ten winst kun­nen halen, dat met 1000 boost­ers hegeen we alti­jd als aan­tal nemen is dat goed voor €250 winst, de inleg was deze keer €1450. Zo komen we in het totaal uit op pre­cies 135 AEX pun­ten, ofwel €13.500 winst sinds mid­den 2013. In pro­cent is dat nu goed voor 900% winst, die 135 pun­ten is meteen ook een nieuw record en dus het hoog­ste sinds de start. We kijken weer uit naar een nieuwe kans, en die komt er zo te zien snel weer aan.

Bij Alles of Niets hebben we met 2 posi­ties €409 winst behaald gis­teren, de AEX en de DAX. Alles of Niets waar we max­i­maal €2000 gebruiken en dat met een max­i­mum van €1000 per posi­tie staat deze maand op een plus van €854, het totaal komt nu uit op €13.293 ofwel 665% sinds de start.

Om u in te schri­jven kunt u nu gebruik mak­en van de aan­bied­ing tot 1 OKTO­BER vanaf €39 … Schri­jf u in via deze link … http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html …

Maand­ta­bel augus­tus afgeronde posities:



AEX:
S&P 500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.