Beursdagboek Trader Guy 12 augustus 2015, 08:54

...

Wall Street terug bij af, AEX nu ook fors lager

12 augustus 2015, 08:54 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


De val­u­ta­mark­ten staan onder druk in Azië, het begint een beet­je te lijken op 1997 waar­door de Azië cri­sis op gang werd gebracht. Ziet er niet best uit, de over­he­den tra­cht­en alles nog tegen te houden maar voor hoe­lang kan dat nog? De Chinezen lat­en hun munt min­der waard wor­den om zo meer export aan te trekken, hun export viel ste­vig terug de afgelopen peri­ode. Of dat de juiste manier is vra­gen velen zich af, we gaan het alle­maal wel zien maar nu zet het de beurzen behoor­lijk onder druk. Wall Street ver­loor gis­teren fors en via de futures staan we daar opnieuw al lager, en er is in feite nog NIKS van de indices af gegaan als we kijken waar de top­pen liggen. Ik zit nog te wacht­en op een gri­jze dag waar de indices een keer meer dan 2,5 – 3% onderuit gaan het­geen in pun­ten voor de Dow Jones meer dan 500 zal zijn. Let erop, zoi­ets komt eraan op korte ter­mi­jn waar­door we nog lang geen bodem te pakken hebben.

We han­de­len waar het kan in deze markt, en deze maand met suc­ces wederom. We gaan zien wat we kun­nen doen van­daag, de leden zullen bericht kri­j­gen uit­er­aard …

Tech­nisch:
De AEX kan ste­un vin­den rond de 488 pun­ten, maar toch op bli­jven let­ten voor een plotse oplev­ing in deze markt want we weten dat het alle kan­ten op kan bewe­gen nu we nog alti­jd tussen hoop en vrees hangen. Dat wil zeggen dat de bovenkant in zicht bli­jft ter­wi­jl tegelijk de onderkant onder druk staat. Bij de AEX is dat bove­naan de 506 en de 510, nu aan de onderkant de 488 en de 482 met lat­er de 470 – 472. De DAX laat het al liggen na onder de belan­grijke ste­un­zone 11.40011.450 pun­ten te zijn geza­kt. Bij de DAX komt nu de 11.150 en de 10.95011.000 ste­un in zicht.

Wall Street dan, de Dow maakt zijn death cross” nu waar, het 50-MA staat onder het 200-MA en dat is zeer bear­ish voor wat betre­ft Wall Street. De Dow Jones gaat nu echt de Dow Trans­port die al een tijd­lang op verkopen staat snel achter­na. Ste­un pas rond de 17.150 met daaron­der een laat­ste hou­vast rond de 17.000 pun­ten. Onder die 17.000 pun­ten plots een heel andere Dow Jones ofwel Wall Street, dan kan alles in elka­ar zakken tot de 16.000 en ja zelfs tot de 15.000 pun­ten bij de Dow Jones. Dan zou de grote cor­rec­tie pas echt vorm kri­j­gen. Kor­tom, het ziet er niet best uit voor wat betre­ft Wall Street, en zek­er al niet na de uitverkoop van de grote oplev­ing die er maandag was.

Advies­di­en­sten:
Bij de ser­vices hebben we weer actie onder­nomen, na een long eind vorige week nu in de shorts vanaf een mooi moment. AEX Sys­teem nam al winst want daar leggen we het risi­co heel wat lager, we hebben nu 135 pun­ten daar en deze maand 5 AEX pun­ten winst (€500). Polleke, Guy Trad­ing en Alles of Niets hebben ook de winst bin­nen gehaald waar­door we met mooie maand­scores zit­ten nu. Zie ook de tabel van deze maand met de score van de reeds afgeronde posi­ties hieron­der … Polleke gaat naar €2228 winst deze maand, totaal gaat naar €20.865. Ook Alles of Niets pakt een voltr­e­f­fer deze maand met €1310 winst, dat met MAX1000 per posi­tie en dat met ook MAX 2 posi­ties tegelijk. Guy Trad­ing gaat naar een plus van €1036 deze maand.

Om u in te schri­jven kunt u nu gebruik mak­en van de aan­bied­ing tot 1 OKTO­BER vanaf €39 … Schri­jf u in via deze link … http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html …

Tabel score augus­tus en totaal sinds start mid­den 2013:

AEX:
S&P 500:
Dow Jones:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.