Beursdagboek Trader Guy 8 september 2015, 07:23

...

AEX in twijfelzone, Wall Street blijft zwak

8 september 2015, 07:23 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Een kalme sessie gis­teren door dat Wall Street dicht bleef door een vri­je dag, de indices in Europa bewogen wel maar vrij beperkt. Een hogere open­ing, dan een terug­val om ergens in het mid­den de dag af te sluiten op lage vol­umes.

Azië staat van­mor­gen over het alge­meen lager, de Nikkei ver­li­est ruim 1,5% ter­wi­jl ook Chi­na lager staat. De futures zien we net als gis­teren wat hoger wat aageeft dat Ameri­ka in de plus kan starten van­mid­dag. De dal­ing van vri­jdag moeten we in ieder geval nog niet ver­geten, Wall Street bli­jft zwak­jes nog alti­jd. Daarom zijn we benieuwd tot waar het eventuele her­s­tel zich kan doorzetten deze week. De kans bli­jft echter groot dat er een ver­vol­gdal­ing richt­ing de bodem komt, de Dow Jones zou dan toch weer naar die 15.500 pun­ten kun­nen. De S&P 500 kan dan naar de 1850 pun­ten nog­maals, dat voor het geval Wall Street de dal­ing weer op gaat zoeken vanaf een tijdelijk her­s­tel.

De AEX staat mid­den tussen de weer­stand en ste­un, we kun­nen hier dus niet veel doen. Er liggen zow­el naar boven of naar bene­den 7 pun­ten winst of ver­lies te wacht­en als er een posi­tie wordt gekozen, de risk-reward is dus te groot nu. Han­de­len doen we het lief­st rond echte ste­un of weer­stand. Bij de DAX het­zelfde ongeveer, 10.250 is de weer­stand, de 9950 – 9975 is de ste­un, wacht­en dus.

Olie en Euro:
De olie moest wat terug gis­teren, wel bli­jft de Brent nog in de buurt van de 50 dol­lar hangen. De WTI zien we van­mor­gen ron­dom de 44 dol­lar voor een vat. De Euro her­pakt zich opnieuw wat en haalt weer de 1,12 dol­lar. Ste­un bli­jft de 1,10 en weer­stand rond de 1,145 dol­lar.

Advies­di­en­sten:
Vorige week hebben we de volatiele maand augus­tus af kun­nen ron­den met mooie win­sten, we staan klaar om ook sep­tem­ber goed voor de dag te komen maar we moeten dat wel met een goeie risk-reward bli­jven doen natu­urlijk. Wacht­en op een duidelijke kans dus, en het lief­st mee met de trend die nu omlaag gericht is. Niet zo snel meer koop de dips, maar verkoop de top­pen. De leden zullen bericht kri­j­gen zodra we denken dat er zich een kans voor­doet.

We zit­ten nu over­al CASH en wacht­en op de vol­gende kansen die er zek­er weer aankomen. Waar het kan sturen we een SMS en mail zodat de leden in kun­nen stappen.

Lid wor­den kan nu via de nieuwe aan­bied­ing tot 1 NOVEM­BER vanaf €39. Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Maand­ta­bel resul­taat advies­di­en­sten:
AEX:

S&P 500:



Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.