Beursdagboek Trader Guy 10 september 2015, 06:38

...

Stevige plussen ingeleverd ... AEX weer lager?

10 september 2015, 06:38 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


We wer­den gis­teren nogal op het ver­keerde been gezet aangezien de AEX eerst fors omhoog ging om tegen het slot een groot deel van de winst in te lev­eren. Nabeurs ging de AEX net zoals de DAX nog een etage lager om zelfs onder de 440 te zakken. De DAX moest naar de 10.200 zelfs rond het slot op Wall Street en waar de index van­daag waarschi­jn­lijk rond kan starten. De Bear” bli­jft de markt bepalen nog steeds, alleen is het zeer moeil­ijk om de juiste momenten te bepalen in deze markt. Ral­ly’s zijn heftig, de reac­tie erop ook waar­door de instap­mo­menten lastig bli­jven. Ook dienen de stops te wor­den gere­specteerd in deze fase, het niet nemen van een sto­ploss kan veel sche­len waar­door er behoor­lijke ver­liezen op kun­nen tre­den.

Wat betre­ft de AEX, het is weer kijken naar de 428 – 430 aan de onderkant en de 444 – 446 aan de bovenkant. Daar­boven de top van gis­teren rond de 450 – 451 pun­ten.

Op Wall Street let­ten we op de 1940 bij de S&P 500, lat­er komt de 1920 en de 1890 als ste­un weer in beeld. Weer­stand nu de 1950 met daar­boven de 1975 en de 2000 pun­ten. Bij de Dow Jones let­ten we op de 16.750 als weer­stand, de 16.000 en de 15.750 wor­den ste­un­pun­ten. In de loop van de dag kijken we wel waar er wat kan wor­den gedaan.

Advies­di­en­sten:
We proberen hier en daar wat, met kansen uit­er­aard. Het bli­jft moeil­ijk natu­urlijk want de volatiliteit is enorm. Zit je goed dan scoor je, zit je niet goed dan kan het ook snel de andere kant op natu­urlijk. Deze maand hebben we nog weinig gedaan en wat wis­se­lende resul­tat­en behaald, wel zit­ten we klaar om actie te onderne­men en bij de AEX want alle posi­ties zijn nu gesloten …

Lid wor­den kan nu via de aan­bied­ing tot 1 NOVEM­BER vanaf €39 Inschri­jven kan via de vol­gende linkhttp://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tabel resul­taat maand augus­tus:
AEX:

S&P 500:


Guy Boscart Mar­ket Timer
www​.usmar​kets​.nl


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.