Beursdagboek Trader Guy 7 september 2015, 08:30

...

AEX tussen 430 en 445, Wall Street dicht vandaag

7 september 2015, 08:30 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Van­daag doet Azie weer mee, Wall Street is dicht in ver­band met Labor Day. Europa zal het alleen moeten doen na het slot in het Oost­en. De futures doen echter wel mee tot rond 17:30 en die staan hoger nu. Wall Street wist boven zijn laag­ste stand van vri­jdag af te sluiten en met de futures die plussen van­mor­gen kan men daar weer op zoek naar een punt waar er weer verkocht kan wor­den.

Wat betre­ft de AEX kijken we nu naar de 428 – 430 en de 440 met daar­boven de 444 – 446 pun­ten zone. Daar­tussen kan de index bli­jven bewe­gen voor­lop­ig en wordt het moeil­ijk om de juiste momenten te pakken. We gaan het dan ook rustig aan­pakken de komende peri­ode en enkel wat doen waar de duidelijke lij­nen liggen. Ook bij de DAX is het wat onzek­er nu weer, vri­jdag een zware dal­ing maar van­mor­gen een klein her­s­tel. Ook van­daag zal Europa zich moeten omhoog vecht­en vrees ik, het gaat niet gemakke­lijk meer.

Olie en Euro:
De olie moet wat terug van­daag, wel bli­jft de Brent in de buurt van de 50 dol­lar hangen. De WTI zien we nu rond de 46 dol­lar voor een vat. De Euro doet nu 1,1130 dol­lar, op zich tegen de onderkant van de afgelopen weken. Ste­un nu de 1,10 en weer­stand rond de 1,145 dol­lar.

Advies­di­en­sten:
Vorige week hebben we de volatiele maand augus­tus af kun­nen ron­den met mooie win­sten, we staan klaar om ook sep­tem­ber goed voor de dag te komen maar we moeten dat wel met een goeie risk-reward bli­jven doen natu­urlijk. Wacht­en op een duidelijke kans dus, en het lief­st mee met de trend die nu omlaag gericht is. Niet zo snel meer koop de dips, maar verkoop de top­pen. De leden zullen bericht kri­j­gen zodra we denken dat er zich een kans voor­doet.

We zit­ten nu over­al CASH en wacht­en op de vol­gende kansen die er zek­er weer aankomen. Waar het kan sturen we een SMS en mail zodat de leden in kun­nen stappen.

Lid wor­den kan nu via de nieuwe aan­bied­ing tot 1 NOVEM­BER vanaf €39. Schri­jf u in via deze link of gan naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Maand­ta­bel resul­taat advies­di­en­sten:

AEX:

S&P 500:



Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.