Beursdagboek Polleke 9 juni 2010, 08:36

...

AEX: Kredietcrisis brengt mooi op

9 juni 2010, 08:36 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


sinds vri­jdag alweer heel wat onzek­er­heid voor de beleg­gers. Gelukkig niet voor ons. De laat­ste sessies, en wellicht ook van­daag nog, hebben we mooi kun­nen bijver­di­enen.

Hoewel ik over­we­gend posi­tief was de laat­ste week, blijkt het neer­waarts risi­co toch grot­er en grot­er te wor­den. Dat ver­taalt zich in grote, soms willekeurige uit­sla­gen. Zo ook van­daag verwacht ik een mooie start, en moeten we miss­chien nog tot van namid­dag wacht­en om onze nieuw­ste posi­tie van gis­teren te gelde te mak­en. Wall­street eindigde gis­teren (kort) bull­ish, en dat is alti­jd een (tijdelijk) teken aan de wand. Mor­gen kan het beeld al totaal gedraaid zijn, dus we moeten het uur per uur bli­jven aankijken.

Ik kan me voorstellen dat u ook wil ken­nis­mak­en met mijn sys­teem van traden. We doen niet alles mee, maar we draaien — blijkt — toch een maan­delijks sta­biel extra inkomen voor u. U kan de eerste maand gratis mee­doen om ken­nis te mak­en. U kri­jgt dan een SMS voor elke Aktie, en elke mor­gen een Update met de redener­ing bij de Akties, een verwacht uit­getek­end patroon, en een overzicht van de korte Indi­ca­toren.

Kijk [hier] even mee. Kijk ook bij de [resul­tat­en]

Suc­ces !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.