Beursdagboek Polleke 10 juni 2010, 08:40

...

AEX: mooie sprong opwaarts startschot voor laatste zwakke dag ?

10 juni 2010, 08:40 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


het gis­teren aangekondigde her­stel­let­je hebben we gehad. De posi­tie is ingeleverd. Wat er nu gaat vol­gen, is een gek­abbel van enkele pun­ten, maar met een zwakke onder­toon. Wij hoeven niet zo nodig op dit moment, maar als we de uitein­den van de Range tikken, schi­eten we even in Aktie Long of Short.


Het uit­ne­men van de 10-daagse is gis­teren even gelukt, maar nadi­en vie­len we onmid­del­lijk terug. Niet zo’n sterk teken. 321 en 307 zijn mooie pun­ten nu. Wall­street ein­deigde te zwak om van­daag een ver­volg aan het her­s­tel te breien. U zal het moeten op het scherm vol­gen om wat te ver­di­enen. Of bij ons aansluiten kan ook natu­urlijk. U bent op elk moment welkom: ik ver­wit­tig u met een SMS.


We doen niet alle hobbelt­jes van de AEX mee, maar we draaien — blijkt — toch een mooi maan­delijks sta­biel extra inkomen voor u met een inleg van gemid­deld 2500 eur. Een mooie aan­vulling voor uw bud­get en porte­feuille. U kan de eerste maand gratis mee­doen om ken­nis te mak­en. U kri­jgt dan een SMS voor elke Aktie, en elke mor­gen een Update met de redener­ing bij de Akties, een verwacht uit­getek­end patroon, en een overzicht van de korte Indi­ca­toren. Niets hoeft. U beslist zelf aan de hand van mijn dagelijkse signalen.


Kijk [hier] even mee. Kijk ook bij de [resul­tat­en]



Suc­ces !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.