Beursdagboek Polleke 21 juni 2010, 08:29

...

AEX: boven de 342 gaan de koopseinen aan . . .

21 juni 2010, 08:29 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


waar we vorige week sessies na elka­ar moesten over twi­jfe­len, gaat we van­mor­gen wellicht in één een­voudi­ge pen­netrek beslis­sen.
De defin­i­tieve sprong naar boven het kan­tel-punt tussen BEAR en BULL: 342. De Vraag gaat zijn: is dit een ECHTE break, of een (nu toe­val­lig door Chi­na) een valse …


342 nu is och arme 15 pun­t­jes ver­wi­jdert van de TOP die we eerder dit jaar hebben bereikt. Spi­jts alle Kredi­et­prob­le­men en Economis­che ver­trag­ing, gaat het goed op de Beurzen, blijkt.
Eén ander ander heeft duidelijk te mak­en met de evo­lu­tie van de belan­grijk­ste munten­paren. De zwak­te van de AEX enkele weken gele­den viel samen met een sterk­te van de USD. De opgang van de beurzen nu lijkt te mak­en te hebben met een verzwakking van de USD. En we kun­nen nog een heel eind verzwakken na de ongelooflijke run van de laat­ste maan­den. Maar zullen de beurzen mee stijgen ?


Op de AEX is het van­daag Feest. Een sprong van 2% opwaarts zit in de kaarten. Hoe het verder moet, dat is het belan­grijk­ste natu­urlijk. En dat tra­cht­en we dagelijks in de Ocht­end Update rond 08.30u uit te zetten. Zoals ook van­daag. Wat doe je ? Ga je Short, doe je nog mee Long ? Zeer belan­grijke beslissingen.


Als u ook een andere kijk op de Mark­ten wil, doe gewoon mee. Hou reken­ing met een uiterst beperkt kap­i­taal (gemid­deld 2500 eur) en kijk naar de gemid­delde resul­tat­en die we maan­delijks toch behaald hebben…
Mee­doen ? Kijk [hier] even !


Tot bin­nenko­rt !


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.