Beursdagboek Polleke 29 juni 2010, 08:20

...

AEX: Herstel aan de Orde

29 juni 2010, 08:20 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


de laat­ste sessies hebben we gew­erkt aan de eerder aangekondigde Dal­ing. 325 was daar het richt­punt. En dat was een mooie. We werken sinds maandag aan Bodemvorm­ing, maar het wil nog niet zo vlot­ten. Een veeg teken. Niet­temin verwacht ik nog een mooi her­stel­let­je. Hoe ver dat zal reiken, zien we gedurende de sessies zelf. De Grote Beleg­gers sluiten straks het kwartaal af, veel grote beweg­in­gen zijn er dan ook niet te verwachten.


Wij zijn ingedekt, laat maar komen. Van­mor­gen kan kort nog een zwakke start zijn, maar die moet snel wegebben. De negatieve kracht­en van de laat­ste sessies verdi­j­nen stil­let­jes uit de markt. Iedereen houdt zich nu gedeisd voor het Resul­taten­seizoen. Daar gaan wij straks op inspelen.


U kan steeds eens proberen. Naast de Akties die wij u via SMS en eMail ver­s­turen gedurende de dag, kan u zelf aan de slag met de dagelijkse Update rond 08.30u. Daarin teken ik de verwachtin­gen voor vol­gende sessies, en bezorg ik u een Telling.



Mee­doen ? De eerste maand kan u op onze kosten gratis meek­ijken.
Neem [hier] een kijkje.



Welkom.

Polleke.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.