Beursdagboek Polleke 1 juli 2010, 08:19

...

AEX: Gaat het Luik vandaag al open ?

1 juli 2010, 08:19 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


de AEX is nu met de extreme dal­ing van de laat­ste sessies op een kan­telpunt gekomen. 313 is voor mij de Snede. Gaan we er duidelijk onder, is het Beurs­Feest van het laat­ste jaar defin­i­tief ten einde, en gaan we voor de AEX een ver­won­der­lijke Zomer en Herf­st tegemoet.


Van­mor­gen ziet het er niet goed uit. We starten wellicht op de rand van de afgrond. Van­mid­dag of mor­gen zullen de Cijfers het verdikt geven: uit­s­tel van exe­cutie (en een fors her­s­tel), of boeken toe voor de aan­deel­houd­ers.


Wij kijken zeer nauw toe. De Markt mag en zal kiezen voor ons. Daar­na vol­gt in een­der welke richt­ing het makke­lijke stuk. Het is bij­zon­der tricky van­daag: heel wat grote par­ti­jen hebben de laat­ste sessies koste van koste hun kwartaal­posi­ties afgedekt in een dunne markt. Daar zien wij nu het resul­taat van. Of de Dal­ing nu verder zet — na deze extreme indekkings­fase is nog maar de vraag. Bereid u voor op het onverwachtte !


De cijfers van­mid­dag zijn op zichzelf niet zo belan­grijk, wel de REAK­TIE daarop. De toon van de reak­tie zal de Besliss­ing wor­den. De eventuele Spike (down/​up) die op de cijfers zal vol­gen hoeven we niet te be-han­de­len. Wel daar­na, want dan komen de echte kansen !


Veel suc­ces vandaag !


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.