Beursdagboek Polleke 30 juni 2010, 08:26

...

AEX: bloedlink na uitschuiver Wallstreet

30 juni 2010, 08:26 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


u herkent deze han­dels­da­gen onder­tussen al wel. Een sluip­dal­ing die aan­voelt als een aankomende Crash. Bloedlink. Koel­bloedig moet je zelf zijn om in zo’n markt cor­rect gepo­si­tion­eerd te zitten.


Van­daag starten wij op de AEX zeer zwak. Oplet­ten voor de vingers hé ! Een plotse beweg­ing in één of gene richt­ing kan uw dag mak­en of krak­en. Van­mor­gen werken wij met een aan­vul­lende Kaart. De richt­ing kort en wat langer is voor mij wel duidelijk gezet nu. Uitk­ijken naar de pun­ten 315 en 321 vandaag.


Meek­ijken in onze kijken met dagelijkse Indi­ca­toren en Teken­ing ? U kan mee­doen met de Akties, of zelf aan de slag met de vooruitzicht­en en tekenin­gen. Een eerste extra maand is op onze kosten. Kijk [hier].

Suc­ces vandaag !


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.