Beursdagboek Polleke 23 juli 2010, 08:55

...

AEX: barometer slaat plots om

23 juli 2010, 08:55 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


het is nu even oplet­ten geblazen. Het ver­loop van Wall­street fron­st mijn wenkbrauwen op dit moment. Wij mak­en ons op voor een onverwachtte sprong. Gis­teren zetten we ons in een gepaste positie.


Wall­street slaat langs alle kan­ten bij een onbe­trouw­baar vakantievol­ume. De ene dag DOW150, dan weer +200. Waarom van­daag niet ‑250 ? Dat vraag ik mij ook af. Wij namen in ieder geval geen risi­co bij deze. De bedri­jf­s­re­sul­tat­en zijn eerder vlak’ geme­ten aan de verwachtin­gen. Boven­di­en zijn de vooruitzicht­en niet veel beter. Het laat­ste stuk van juli is boven­di­en tra­di­tion­eel een redelijk onbe­trouw­baar tijdsven­ster. De pri­jsak­tie van dat stuk geeft daaren­boven geen garantie voor de evo­lu­tie van augus­tus. Het wordt aldus weer inter­es­sant. Dat is het bij ons trouwens elke dag !


Vergeet onze [resul­tat­en] niet regel­matig na te kijken !
Mogelijk neemt u dan ook meteen een [posi­tie]. Ik zie u bij de mijn vol­gende Update ! U hoort me dan bij de vol­gende Aktie per SMS.

Suc­ces,

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.