Beursdagboek Polleke 27 augustus 2010, 08:26

...

AEX: zet 12 flessen Champagne op de stoep

27 augustus 2010, 08:26 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


de index gaat onbereken­baar over en weer. Eigen­lijk geen touw aan vast te knopen. Hoewel.


Gis­teren kon­den wij de Vijfde Groene Trade voor augus­tus afs­luiten. 100% groen. De laat­ste was niet zo groot, maar zette voor de Durvers toch alweer 12 flessen Cham­pagne equiv­a­lent in de koelka­st. De Beleg­gers deden mee met min­der kap­i­taal, zij kun­nen op elk moment naar Durv­er overschakelen.


De AEX deed een mooi her­s­tel, begon dan weer te twi­jfe­len. Wij sloten Long op het TOP­JE van de dag. Waarschi­jn­lijk nog enkele sessies zwab­beren tussen 312 en 315. Van­mid­dag nog wat (onbe­lan­grijke) cijfers, dan nog wat Jack­son­hole en andere Week­end-meet­ings over de Economie. Belan­grijk­er is de grote bewegeg­ing die hier­na zal komen. U kent de richt­ing nog niet ? Wij berei­den ons in ieder geval voor op die Beweging.


Wil u ook onze Richt­ing ken­nen ? Kijk hier even rond. In één trade ver­di­ent u wellicht uw tick­et terug ?


Suc­ces vandaag !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.