Beursdagboek Polleke 6 september 2010, 09:22

...

AEX: doel bereikt

6 september 2010, 09:22 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


een zeer mooie week, en dat in een vlakke economis­che omgev­ing. Enkele sessies gele­den waren we met zijn allen nog ijverig aan het Crashen naar 308, van­daag zit­ten we op een steen­worp van de top op 358. De Beren hebben zich dan ook moeten avanceren’ vorige week om ingedekt te rak­en voor het Week­end. Ze zijn erin ges­laagd, maar wel tegen een prijs.


Wij zijn ook ingedekt. Einde vorige week deden we twee strate­gis­che Akties om ons te posi­tioneren voor deze week. Het moge ook voor u duidelijk zijn wat er deze week komt. In de Update van Zondag over­liepen we het medio augus­tus reeds uit­getek­ende tra­ject voor de week die nu komen gaat. Verwacht zeer grote uit­sla­gen. De Beren trekken best hun bot­tekes’ aan.


Van­daag startte in ieder geval zoals getek­end in de Update. Kijk goed uit naar de pun­ten 332.50 en 328. Vol­gende pun­ten zijn 338 en 324, maar dat is voor bin­nen enkele sessies.


Onze wag­ons zit­ten vol, we zijn er klaar voor.


Suc­ces van­daag !
Polleke

P.S. Wenst u de dagelijkse Updates met con­crete Verwachtin­gen en Tekenin­gen ook te ont­van­gen ? Dat kan hier. U kri­jgt een SMS voor elk order dat u kan ingeven. Wij doen het goed - u ook ?


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.