Beursdagboek Polleke 25 november 2010, 07:39

...

AEX: We hit the Jack !

25 november 2010, 07:39 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 2 / 12 | (0)


de Durvers kijken aan op 3000 EUR cash op drie weken. Wat moet je ermee ? Met een magis­trale 3D Led-TV van 1 meter breed 200Hz van 2500 eur hou je nog een pak geld over. Aan u het prob­leem. Ik doe in AEX, dat is al moeil­ijk genoeg.


De AEX tik­te gis­teren 333. U deed wellicht ook een Free Lunch ! Hoe­zo niet ? Wij wel !
U moet dan beslist even langs Abon­nementen bij Polleke. Kijk ook even naar de resul­tat­en. Als u even niet goed wordt, maak u gelijk lid voor een sym­bol­isch bedrag. Dan kun­nen we mekaar op een duidelijke manier aanspreken in de Update van 08.45u.


De Update van van­daag is niet mis te ver­staan wat we nu logis­cher­wi­jze mogen verwacht­en. Het is een puur psy­chol­o­gisch pro­ces dat aan de gang is. Mijn échte spe­cialiteit trouwens. Noord-Korea heeft een dilem­ma. In de Ocht­endUp­date leest u wat er nu gaat gebeuren. U kent de richt­ing. Hou u klaar voor Actie. Mogelijk een con­traire actie — schrik niet !


In de Week­endUp­date wil ik het graag even hebben over. Luis­teren naar het eigen lichaam’. Mis deze niet. Spe­ci­aal voor de vele nieuwkomers !

P.S. Als u hem wil lezen, schri­jf van­daag nog in, zondag in uw eMail­bus. Klik hier op Abon­nementen, kijk even naar de jaar­winst. En u weet genoeg.



Polleke.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.