Beursdagboek Polleke 18 april 2011, 22:55

...

Resultaat en aanbieding POLLEKE

18 april 2011, 22:55 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


deze sessie lager, veel lager … Polleke wou de 353 zien om winst te pakken, en die hebben we gezien. Polleke komt weer op gang, deze maand gelukkig al €2.064 bin­nen kun­nen halen met slechts 2 posi­ties. Polleke zit CASH nu en zal weer een goed moment zoeken om in te stap­pen. Hieron­der 2 overzicht­en, de ene voor de abon­nemen­thoud­ers die het zelf doen, in een tabel per maand overzicht en een snap­shot van onze beheer leden die alle­maal dit hebben behaald door de orders door ons te lat­en ver­lopen.

Om lid te wor­den van Polleke kunt u alles nog even rustig lezen via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​p​o​l​l​e​k​e​s​-​b​e​u​r​s​u​p​d​a​t​e​.html er is nu een nieuwe aan­bied­ing tot 1 SEP­TEM­BER 2011 voor €199

Port­fo­lio leden beheer via US Mar­kets Beheer met Binck reken­ing:

alt

Tabel met acties voor leden die het zelf doen, u ziet de bro­ker kosten en de abon­nementskosten er uit­er­aard bij staan.

alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.