Beursdagboek Polleke 11 juni 2018, 07:15

...

DAX: oranje VLAG-patroon is uw leidraad

11 juni 2018, 07:15 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


vorige week eindigde met een BANG. Zow­el de nee­waartse prik richt­ing DAX 12600 als het her­s­tel rci­cht­ing DAX 12800 richt­ing slot paste in dat plaatje.

Het oran­je VLAG-patroon lood­ste u vri­jdag door een belan­grik veld van beslissin­gen.

De DAX 12650” was uw koop­bak­en Long. Dat betek­ende een ide­ale posi­tie voor incasseren van Shorts, en het opnieuw ope­nen Long.

20180610DAXsite f4d47

Bij Tech­nisch Polleke kri­jgt des­gewenst de han­delssig­nalen van Trad­er Guy. U kan deze sig­nalen aan­passen aan de onderliggende onder­stroom van de markt die ik samen met u uit­leg in de videoblogs, meestal dagen van tevoren.

Op dit moment zit u DAX Long vanaf 12650.

U kan dagelijks aansluiten bij de VideoBlogs van tech­nisch Polleke door lid te wor­den via de Trader­shop via de linkhttps://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html dat kan nu via de voor U een gun­stige kennismaking.

Paul


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.