Beursdagboek Polleke 18 januari 2019, 07:40

...

AEX & DAX: VideoBlog blijkt goud waard

18 januari 2019, 07:40 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Don­derdag­mid­dag zag u in slow motion gebeuren wat in de VideoBlog van woens­da­gavond u uit­gelegd werd op een voor iedereen begri­jp­bare teken­ing van de DAX en AEX (en DOW).

De AEX en DAX zetten gis­teren een koopsig­naal voor, dat vanocht­end beves­tigd kan wor­den. Bij tech­nisch Polleke wer­den de orders Long AEX en DAX inge­boekt met zeer duidelijke Target.

Naamloos fe7b6

De sleu­tel van de log­i­ca is zeer spi­ci­fiek, en zit in een klein hoek­je. U kan van­daag nog mee, als u dat wil.

Let goed op de Tar­get. Laat u nooit een tip aanspelden, waar­van u niet weet hoe die tot stand is gekomen.

In de VideoBlog van Polleke werd uit­gelegd waarom u Long kan in huidi­ge mark­ten, en waar u moet op let­ten onder­weg. En waar u ideaal winst bin­nen haalt.

f television-Polleke 683ec

Suc­ces !

U kan dagelijks aansluiten bij de VideoBlogs van tech­nisch Polleke door lid te wor­den via de Trader­shop via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html dat kan nu via de voor U een gun­stige kennismaking.

Paul


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.