Beursdagboek Trader Guy 17 juli 2010, 12:22

...

SLOT WEEK ALARM

17 juli 2010, 12:22 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


week­end, na een week vol vraagtekens, maar de bood­schap was duidelijk, een grote min op Wall Street met de kans dat de indices weer hun lows op gaan zoeken. Maandag, zoals alti­jd, een belan­grijke dag voor alle beurzen met lagere koersen naar alle waarschi­jn­lijkheid. Bij de Dow Jones komt de 10.000 pnt weer dicht­bij, de S&P 500 staat weer een heel stuk onder de 1100 pnt waar we al een paar dagen tege­naan hikken. Ook de Nas­daq geeft het op, en zakt met 70 pnt vri­jdag tot 2180 pnt, ook hier een rever­sal van jew­el­ste, ofwel een duidelijke draaidag.

Zoals ik al in mijn artikel schreef, de Dead Cross” is een feit, de lange trend draait van posi­tief naar negatief, de kans op lagere bodems en lagere top­pen is zeer groot gewor­den, het­geen we dus ook zien. Bij de Dow Jones zou je uit moeten gaan van koersen opnieuw ver onder de 10.000 pnt, bij de Nas­daq voorzie ik weer een rit richt­ing de 2000 pnt. De S&P 500 zou wel eens onder de 1000 pnt kun­nen ger­ak­en mocht de dal­ing goed doorzetten. En, we hebben nog wat ijz­ers in het vuur natu­urlijk via de ser­vices, Tur­bo 10 en Tur­bo 25 zit­ten goed in de markt, met mooie posi­ties die we nog aan kun­nen houden begin vol­gende week, wel kan ik eventueel winst nemen, dat zal moeten blijken de komende dagen. Voor u de kans om aan te hak­en natu­urlijk, we gaan nog veel actie onderne­men dit jaar, ik verwacht nog heel veel beweg­ing op de beurzen de komende weken.

De han­delin­gen die we doen via CFD‘s, ofwel de zeer actieve han­del, waar ik elke mor­gen, om 08:30 naar ALLE leden, dus ook die van Tur­bo 10, en Tur­bo 25, een mail stu­ur met de cijfers over de 5 indices voor die dag, lopen echt fan­tastisch, via RBS Mar­ketindex, een zeer goed plat­form daar­voor, kan men al mee­doen met 5600 euro mar­gin via MOD­EL 1 zoals u ziet in het overzicht van JULI 2010 en het totale overzicht sinds 1 APRIL 2010 met het aan­tal een­heden dat u per keer moet ope­nen via de cijfers die ik geef. MOD­EL 1 en MOD­EL 2 zijn gericht op RBS Mar­ketindex, MOD­EL 3 met de echte FUTURES die op te nemen zijn via diverse plat­forms en bij bro­kers als ALEX en BINCK. Bij FUTURES ziet u in de tabel is er wel veel meer MAR­GIN nodig. Maar, de han­del is pri­ma te doen, en zek­er door dat de win­sten vrij snel genomen kun­nen wor­den, en de ver­liezen beperkt bli­jven. En dat alles voor 139 euro per KWARTAAL via een aan­bied­ing tot 1 NOVEM­BER dit jaar. Gewoon het proberen waard, nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … Let wel, hieron­der zijn het de resul­tat­en van de zeer actieve han­del, elke dag, en waar men buiten de beursti­j­den kan han­de­len via deze plat­for­men. Deze manier van han­de­len is absolu­ut nodig om deze resul­tat­en te kun­nen behalen, kijk op www​.mar​ketindex​.nl om een RBS Mar­ketindex reken­ing te ope­nen, en mee te doen. Voor de Bel­gen, die moeten mee­doen met een voor heb vergelijk­bare aan­bieder omdat Mar­ketindex daar nog niet kan. Denk aan bijvoor­beeld, www​.whselfin​vest​.be of iets anders.…

Resul­tat­en overzicht:
alle details ziet u via deze link ook nog .…

JULI (deze maand)

Totaal sinds 1 APRIL

Het sen­ti­ment meten = weten !!
Hier op de site ook in te vullen, raad erbij de AEX eind­stand en wie goed zit wint 200 Euro. Belan­grijk­er is natu­urlijk dat er zoveel mogelijk mensen deze sen­ti­mentsme­ter invullen, hoe meer hoe beter, hoe meer men weet hoe de beleg­ger nu denkt over de markt. Vul uw verwacht­ing in via deze link .… Doe dus ook mee, we zijn er u dankbaar voor natuurlijk. 

Volg US Mar­kets, met tussen­ti­jdse beur­swaarne­min­gen via TWIT­TER … Ga naar www​.twit​ter​.com/​u​s​m​a​rkets en kijk mee .… ieder is welkom .… Een goed weekend .…

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.