Beursdagboek Trader Guy 29 januari 2011, 14:20

...

WEEKSLOT MET ONRUST

29 januari 2011, 14:20 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


we zien vrijdag, een slechte dagcandle, en een zwarte weekcandle op Wall Street met een complete draai op de Nasdaq op zowel dag, als weekbasis waar de laatste, op weekbasis wel erg negatief is, ofwel een Inverted Hammer ... Kortom, het ziet er niet best uit voor Wall Street volgende week, kan de echte start zijn van de daling die al een keer werd ingezet maar niet alles mee kreeg anderhalve week geleden. De Dow Jones bleef achter, en zoals we dat zo mooi kunnen zeggen, de rest heeft die opgehaald de afgelopen dagen en hem nu mee genomen naar beneden toe. Al blijft de Dow Jones nog steeds de index die nog achter blijft en boven dat 20-MA staat, begin volgende week zou die ook moeten capituleren want pas onder de 10.800 pnt staat de Dow ook onder zijn 20-MA.

De rust moeten we nu kunnen bewaren, het is niet zo dat je te snel mag denken, we hebben de SHORTS opgenomen maandag en woensdag, en een paar dagen wat onrust moeten accepteren, het mag natuurlijk niet zo zijn dat je nu met een klein winstje moet tevreden zijn, zeker omdat het gat tussen het 20-MA en het 50-MA behoorlijk groot is. Bij de Dow is dat maar liefst 300 pnt (50-MA op 11.500), bij de Nasdaq is het nog een 50-punten en bij de S&P 500 nog zo`n 25 a 30 pnt tot het 50-MA. Daarom, ik voorzie nog minimaal een verdere daling tot dat 50-MA de komende dagen, en pas daar zouden we moeten in actie komen. Wat niet verkeerd uit zal pakken voor onze resultaten dit jaar. Ik volg mijn route, schrijf veel op wat ik meemaak dagelijks, en probeer gestaag op te bouwen en mijn rust te bewaren. Zo kan je ook in deze markt naar succesen streven.

De Services doen het prima:
Goed op kunnen bouwen, met de risico`s binnen de perken te houden, ook de afgelopen week waar we mogelijk 2 dagen te vroeg in zijn gestapt. Niet erg, als je weet dat een top aanstaande is, dus je mag opbouwen. Kon iets scherper dus, maar het staat in mijn logboek, voor de volgende keer. In het totaal moet dat niet zoveel uitmaken, als de doelen worden bereikt, dan pakken we genoeg punten op al onze posities die open staan. En dat vertaalt zich in resultaten, die kunnen als we de move afmaken mooi zijn. Om deel te nemen aan Turbo 10, Turbo 25 of Polleke? Wordt dan snel lid ... nog geen lid? Schrijf u in via deze link ...

Na de laatste CASH zag het er zo uit ...

Alles na gesloten posities op 20 januari:

Turbo 10 Overzicht Resultaten > +7,34%
Turbo 25 Overzicht Resultaten > +7,25%
Polleke Overzicht Resultaten > +19%


Inschrijven kan via deze link


Hieronder nog de 3 grafieken, met de duidelijke move van vrijdag, en tot onder het 20-MA de Nasdaq en de S&P 500. Een ontwikkeling die heel goed is voor een 5 tot 8% correctie vanaf de toppen. We zullen zien, het 50-MA kan een doel worden nu....


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.