Beursdagboek Trader Guy 22 november 2012, 09:09

...

Thanksgiving, Wall Street dicht vandaag ...

22 november 2012, 09:09 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 10 / 12 | (0)


gis­teren een ver­volg op de sterke maandag hier in Europa, Wall Street kon ook verder aantrekken in de tra­di­tion­eel sterke beur­sweek ron­dom Thanks­giv­ing. De beurs is dicht van­daag op Wall­street, mor­gen is er zoals elk jaar een halve han­dels­dag op Wall Street met lage vol­umes. Om 19:00 sluit men daar de deuren (onze tijd) … Van­mor­gen zien we bij de AEX een klein plus­je, zo staan we meteen al rond de redelijk zware weer­stand 328 pnt, was eerder dus een sterke ste­un voor de AEX index. De DAX komt net boven de 7200 pnt uit voor­beurs, ook hier een oude ste­un die begin deze maand met kracht werd door­bro­ken. De DAX kan dus de nodi­ge moeite ondervin­den ron­dom die 7200 pnt. De SP Future, die van­daag wel meeloopt tot 17:30 kruipt ook nog iets hoger, maar rond deze standen is er wel de nodi­ge weer­stand te vin­den (13851395) … zie ook de grafiek van de SP Future … Hoe dan ook, we komen met de meeste indices na een paar dagen van her­s­tel op een punt waar er snel beslissin­gen moeten komen. Gaan we door? Of moeten we eerst een stap terug nu om te testen of het her­s­tel dat op gang is gekomen meer kansen kri­jgt lat­er deze maand en vooral in decem­ber. Het zal er zoals gewoon­lijk weer om gaan span­nen …

De Euro her­pakt zich weer na gis­teren even in een dip­je terecht te zijn gekomen na het uit­bli­jven van een besliss­ing omtrend Grieken­land. De 1,291,30 dol­lar bli­jft weer­stand, de 1,27 dol­lar ste­un voor­lop­ig. De Olie zakt iets na de wapen­stil­stand in het Mid­den Oost­en, wel bli­jft de Olie iets om in de gat­en te houden ook de komende dagen.



SP Future:
alt


AEX Future:
alt


DAX Future:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.