Beursdagboek Trader Guy 11 april 2015, 15:29

...

AEX naar de 520 nu? Wall Street ruikt ook records

11 april 2015, 15:29 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Voor dat u de update leest wil ik u erop atten­deren dat ik op dins­dag 12 mei een sem­i­nar geef in Amers­foort. Het is gratis zodat u zich vri­jbli­jvend in kunt schri­jven hiervoor. 

Dat kan via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​s​e​minar

UPDATE:

De aan­loop naar het week­end was sterk bekeken over de gehele breedte van de markt, over­al plussen wat begon in Azie en eindigde op Wall Street. De AEX sterk, de DAX nog sterk­er en de ini­dices op Wall Street ruiken nu echt de top­zone wederom. Japan tik­te de 20.000 pun­ten aan voor het eerst sinds 2000 wat ook aangeeft dat Azie volop mee­doet met de ral­ly.

De kans op een ver­volg bli­jft groot, meestal zijn de maanda­gen op de beurs ook nog sterk weten we uit ervarin­gen van de afgelopen jaren. Alleen viel de Euro tegen, een diepe dal­ing daar weer maar vol­gens mij zit­ten we met de Euro bin­nen een range tussen pak­weg de 1,05 en de 1,10 dol­lar. De Olie trok weer wat aan na de dal­ing eerder in de week, dat zette de Olie gere­la­teerde aan­de­len in ieder geval wat hoger.

De beurzen hebben dus een posi­tieve week achter de rug, nu is het wacht­en op het ver­volg de komende dagen het­geen we hieron­der kort bespreken met ook wat grafieken erbij …

AEX:
Na een terug­val woens­dag is de AEX hele­maal weer terug en zien we zelfs op slot­ba­sis de hoog­ste stand wat goed is voor een nieuwe jaar­top. Samen met de rest is de AEX dus goed bezig om die 500 pun­ten­grens achter zich te lat­en, daarom kan de index wel eens doorstoten tot rond de 520 – 525 pun­ten om die 500 grens zoals we dat noe­men vast te klikken. Had­den we eerder dit jaar ook met de 400 pun­ten waar we na de uit­braak niet meer onder zijn gekomen. De komende week kan de AEX dus rustig verder opbouwen richt­ing eerst de 510 – 512 en daar­na naar de zone 520 – 525 pun­ten.

In de update van vri­jdag gaf ik al aan dat de DAX de 12.500 pun­ten wel eens snel op kon gaan zoeken het­geen ook bij­na dezelfde dag al gebeurde dus ook voor de AEX kan ik er moeil­ijk een tijd op gaan zetten. Wel zijn de genoemde doe­len zeer real­is­tisch en bli­jven shorts op de zeer korte tijdli­jn slechts kan­srijk, dan bedoel ik dat je snel weg moet wezen als je er winst op hebt. Beter is natu­urlijk de strate­gie buy the dips” toepassen het­geen we ook proberen te doen voor de leden.

We bli­jven zoeken naar kansen om op de AEX, de DAX en/​of de S&P 500 iets te doen. Via de mail en de SMS kunt u mee met onze sig­nalen via Polleke, Guy Trad­ing of Sys­teem Trad­ing. Nu via de aan­bied­ing tot 1 JUNI vanaf €39 doet u al mee … We werken met Boost­ers op de indices zodat u met weinig inleg al volop mee kunt doen. We hebben daar veel ervar­ing mee zodat we de risico‘s beperkt tra­cht­en te houden. Sys­teem Trad­ing zit nu al enkele dagen long van onder de 500 pun­ten, mee­doen met deze ser­vice kan makke­lijk met 1.500 dan staat u maandag al op de lijst.

Mee­doen? Schri­jf u in via deze link of ga naar de site http://​www​.usmar​kets​.nl/abonnementen.html


Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.

Ste­un: 503499497493488
Weer­stand: 508510512515521

Wall Street:
Een zeer mooie koerssprong van Gen­er­al Elec­tric stu­urt des­on­danks een sterkere dol­lar de indices omhoog waar­door de top­pen weer in beeld komen. Het scheelt nu nog amper 1% bij zow­el de Dow Jones, de S&P 500 en de Nas­daq. Ik denk niet dat men dat gaat lat­en liggen, ook de All Time High van 10 maart 2000 bij de Nas­daq ligt plots nog maar 136 pun­ten hoger door dat de Nas­daq net onder de 5000 pun­ten de week afs­luit.

De eerste dagen van vol­gende week verwacht ik niet al teveel prob­le­men in de gekozen richt­ing al moet de lijn over de recente top­pen eerst nog wor­den door­bro­ken. Dat zullen we snel genoeg merken want het gaat hier om enkele pun­ten nog, de kans is groot dat de aantrekkingskracht van nieuwe all time highs het wint van deze weer­stand.

Verwacht­ing maandag:
Een goeie sessie vri­jdag en in de tekst hier­boven gaf ik het al aan dat het ver­volg verder omhoog kan de komende dagen, logisch dat er een dip tussendoor kan komen maar het richt­punt bli­jft omhoog gericht. De reden bli­jft dat er geen alter­natieven zijn voor het geld, en zolang QE Europa gaande bli­jft dan kan de groene draad zich doorzetten. De doe­len voor eind dit jaar komen plots weer hoger te liggen …

AEX uur:
11042015 AEXuur 3aada

DAX:
11042015 DAX eb857

Dow Jones:
11042015 Dow Jones 17528

S&P 500:
11042015 SPX d5a76

Nas­daq:
11042015 Nasdaq 3f35c


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.