Beursdagboek Trader Guy 31 december 2015, 08:52

...

Weinig te verwachten vandaag en doe mee in 2016!!

31 december 2015, 08:52 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


We sluiten van­daag het jaar af, de DAX deed dat gis­teren al met een mooie winst van bij­na 10% voor 2015. De AEX ger­aakt ook wel in de plus dit jaar maar beduidend min­der dan de DAX, hier zullen we tevre­den moeten zijn met een kleine 5% zoals het er nu naaruit ziet. Wall Street dat gis­teren naar omlaag moest heeft de groot­ste moeite om de Dow en de S&P 500 in de groene zone voor 2015 te kri­j­gen want het draait er nog steeds omheen. Om het jaar posi­tief af te ron­den zal er van­daag een mooie groene dag moeten komen, bij de S&P lijkt dat nog te willen lukken maar de Dow Jones waar men toch vaak naar kijkt zal zijn uiter­ste best moeten doen om dat te realis­eren. De Nas­daq heeft daar geen prob­leem mee, die index zal het jaar wel mooi afronden …

De olie jojoot gewoon verder, plussen maandag maar gis­teren net zo gemakke­lijk weer min­nen op de bor­den. Geen touw aan vast te knopen nog steeds, de olie is zowaar weer de ver­liez­er van 2015 gewor­den. Toch bodemvorm­ing ron­dom die 36 dol­lar en weer­stand net onder en net boven de 40 dol­lar (38,5 en 41) voor een vat van 159 liter … 

Dat was de markt, nog even een sterke beurs­dag zien te forceren, dan con­cen­tr­eren we ons volledig op 2016 want daar heb ik heel veel zin in. De maand decem­ber was na de zeer sterke peri­ode vanaf de zomer slecht, we ron­den de maand maar snel af en kijken vol vertrouwen naar jan­u­ari waar ik de nodi­ge beweg­ing verwacht op de beurzen, en dat kan bei­de kan­ten op zijn uiteraard.

Zorg in ieder geval dat u erbij bent vanaf komende maandag, dat kan via de aan­bied­ing voor €39 tot 1 MAART 2016. Dan kri­jgt u bij uw abon­nement naar keuze dagelijks een update en waar nodig adviezen per mail en SMS … En, voor de Bel­gis­che lez­ers, index­en en turbo‘s op index­en vallen buiten de spec­u­lati­etaks zag ik bij de uit­leg daarover (bij enkele bro­kers staat dat op hun web­site). Dus een mooie gele­gen­heid voor mensen uit Bel­gië die mee willen doen en niet onder­he­vig willen zijn aan die 33% taks op de winst.

In 2015 hebben we goed kun­nen scoren, Polleke Trad­ing kon €11.940 wat goed is voor 299% halen, Guy Trad­ing wist €11.568 ofwel 289% te behalen in 2015.

Alles of Niets behaalde in 2015 €10.115 ofwel 506% (nodig €2000) en Sys­teem Trad­ing met een inleg van €1500 wist een winst van €6300 te behalen wat dan pro­centueel op 420% uitkomt. We hebben nog wat posi­ties lopen om zo van een mogelijke ein­de­jaars spurt mee te prof­iteren, die kun­nen het jaar resul­taat nog wat beter maken …

Schri­jf u in via http://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html en vul alles van­daag nog in zodat u NIETS hoeft te missen !!


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.