Beursdagboek Trader Guy 10 maart 2019, 12:00

...

Rente, nieuws deal China-VS en kansen om te handelen

10 maart 2019, 12:00 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (2)

Op dit moment kun­nen beleg­gers zich richt­en op een mogelijke deal tussen de VS en Chi­na, we komen steeds dichter­bij dat moment in ieder geval, verder zal men zich realis­eren dat een nieuwe rentev­er­hoging plots verder weg ligt na de cijfers over de arbei­ds­markt van afgelopen vrijdag.


En de beurzen hebben een DIP lat­en zien waar­door men die weer op kan kopen om zo richt­ing de top­pen van dit jaar toe te kruipen want zo ver zit­ten we daar in feit­en niet vanaf (1,52%). We kun­nen daar zek­er wat mee gaan doen de komende peri­ode wat betre­ft trad­ing en u kunt mee­doen door lid te wor­den via de aan­bied­ing waar­door u tot 1 MEI mee kunt doen met onze posi­ties of via de coach­ing die ik de leden bezorg via updates en com­mu­ni­catie via de afges­loten box op de site.

Overzicht:
Sys­teem Trad­ing staat dit jaar op €1094 winst (+73%), Index Trad­ing op €1752 (+88%), Guy Trad­ing op €1944 (+49%), TA Aan­de­len en Indices op €2212 (+55%) en Polleke Trad­ing op €2059 (+51%). Dat hebben we tot nu toe alle­maal kun­nen behalen met redelijk kleine posi­ties, we kun­nen in deze markt nog niet volle bak gaan wat betre­ft de aan­tallen, dus niet tot de max­i­maal €1000 per posi­tie die we aankopen, dat komt vooral door het Mon­ey Man­age­ment dat ik toepas. Alle resul­tat­en klop­pen, dat kunt u gerust navra­gen op onze site op het FORUM ofwel de Beursbox.

Strate­gie:
Naar mijn verwachtin­gen kun­nen we gewoon door­gaan op deze manier en lat­er indi­en de marken het toe­lat­en kun­nen we zelfs een ver­snelling hoger schake­len. Daar­door kan deze maand en vooral de maand april nog wat beter kun­nen uit­pakken wat betre­ft de resul­tat­en. In ieder geval zal ik zo goed mogelijk te werk gaan voor de leden wat betre­ft coach­ing en dus het verzen­den van de sig­nalen.. De afgelopen weken hebben we nog moeten han­de­len met redelijk kleine posi­ties, we kun­nen in deze markt nog niet volle bak gaan wat betre­ft de aan­tallen, dus niet tot €1000 per posi­tie die we aankopen door het Mon­ey Man­age­ment dat ik toepas, voorzichtig han­de­len met suc­ces. Alle resul­tat­en klop­pen, dat kunt u gerust navra­gen op onze site op het FORUM ofwel de Beurs­box. Een reden om lid te wor­den tot 1 MEI voor €39

US Mar­kets abon­nementen en Trad­ing:
U kunt zich dus inschri­jven voor een abon­nement waar we sig­nalen ver­s­turen naar de leden op de ver­schil­lende indices, wilt u mee met de posi­ties? Wordt dan meteen lid zodat u de komende weken niets hoeft te mis­sen. Na uw inschri­jv­ing komt u dan meteen op de leden­li­jst en kri­jgt u de updates, kri­jgt u toe­gang tot de leden­pag­i­na en beurs­box (afges­loten en alleen voor leden) en de sig­nalen per mail en SMS tot 1 MEI.

Mee­doen tot 1 mei voor €39?

Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop of kies meteen voor …

Voor €49 kunt u gebruik mak­en van het abon­nement Polleke Trad­ing
Voor €49 kunt u gebruik mak­en van het Com­bi-Abon­nement (Polleke & Guy Trad­ing samen)


Resul­taat 2019

Resul­taat deze maand (maart 2019)


Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.